Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből tudhatod hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudhatod hogy a párod nem az igazi? Elhanyagol? Vagy túlzottan korlátoz?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom hogy miért nem érdekli a páromat az hogy ha engem bánt valami. Azt mondja beszéljem meg valaki mással. Ne legyenek elvárásaim.
2019. febr. 1. 01:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 A kérdező kommentje:

Nem terveztem szakítást, pont ez is a gond hogy még komolyabba gondolkoznánk de erre hogy?! Nem is értem...

36-os kezdj el barátkozni :D haverokat keresni akikhez beszélhetsz

Úgy tűnik keresni kell sok barátot és jól érezni magunkat egyedül is, és eljárni sokat... Alig várom már hogy eljárjak itthonról

2019. febr. 1. 02:30
 42/102 anonim ***** válasza:

Azt teszem, most a kollégáimnak pofázok, biztos úgy hiányoztam nekik, mint egy sérv. De lassan lemondok minden vágyamról, akkor talán boldog lehetek.

2019. febr. 1. 02:31
 43/102 A kérdező kommentje:
Ja meg akarnék egy kis állatot de egyre jobban úgy érzem az is csak egy pótlás miatt szeretnék annyira nagyon. Egy hűséges társ és barátok pótlására :/ De biztos vagyok benne hogy segítene, ha lenne egy kis állatkám. Kapcsolatommal meg nem tudom mit kezdjek. Nem is alszok miatta. Annyira bánt is meg nm is értem. Ha más nő kell miért nem megy már És keres akkor mást aki sose panaszkodik, sosincs maga alatt és sosincs rossz napja ?
2019. febr. 1. 02:33
 44/102 A kérdező kommentje:

42 soha se szabad. Csak keresni kell tényleg olyan társaságot ahova tartozhatunk is.

Nekem sincs, és szinte megöl hogy csak itthon vagyok. És az egyetlen ember is csak ezt mondja h nem.érdekli, van elég baja, és ha nem lakik jól megy máshova ?

2019. febr. 1. 02:34
 45/102 anonim ***** válasza:
84%

Az baj h ha elhársz jönni fig egyből egy kedves pasi mert vágysz a törődésre.. Ne szakits menj hozzá szülj neki,és siránkozzál 10 évig h a pasi majd a gyereketeket ennyire fogja kb kezelni. Ilyennek házasság,gyerek,inkább fejbe löném magam,egyedül álló anya leszel melett most boritékolom,és azt is h abortuszra küld majd mert csak szexre vagy neki.

Boldog vagy vele? Van bármi pozitivum feléd a szexen kivul,v az is csak neki jo?

40N

2019. febr. 1. 02:34
 46/102 anonim ***** válasza:

Ha más nő kell miért nem megy már. Mondom h te már örülnél ha ő rakna ki másért... Babám hülye lenne talált téged akit totál hülyére vesz,fix luk..

40N

2019. febr. 1. 02:36
 47/102 A kérdező kommentje:

Persze hogy vágyok rá hogy vki törődjön velem úgy igazán. Amit most kérlek hogy pasi tud úgy törődni a másikkal ?!

És ezt tőle várnám el, de meddig várjak, nem esik jól ez az egész... Szoktam boldog lenni vele de ez a nem törődés, nem érdeklődés nagyon lehúz

2019. febr. 1. 02:37
 48/102 A kérdező kommentje:
Kérlek helyett kétlek
2019. febr. 1. 02:38
 49/102 anonim ***** válasza:

Amit most kérlek hogy pasi tud úgy törődni a másikkal ?!

Igen tud,lásd a férjem,aki velem maradt, pedig gyogyithatalan vagyok ha ugy vesszük,éjszakánként,fogja a kezem,virraszt ha kell,visz sugárra stb,nem részletezném,de ő velem van.. Igen tud férfi törödni,de nem pasi,hanem férfi aki nem csak ürit dug,és ha nem kap puncit egyből lép,és nem szarik a szexpartnerére teljesen ágyon kivűl....

40N

2019. febr. 1. 02:41
 50/102 A kérdező kommentje:
Szóval hiába a szeretet meg szerelem ha nincs törődés,igaz? :/
2019. febr. 1. 02:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!