Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elhanyagol. Szinte már semmibe vesz. Mit tegyek?
Hány évesek vagytok?
Szex van a kapcsolatban?
3 választásod van.
1.: Szeretőd lesz.
2.: Lelépsz/kirakod.
3.: Nyelsz.
Valószínűleg pont az a baj, hogy mindent megcsinálsz helyette, csicskának néz talán...valszeg elvárná azt is, hogy Te kezdeményezz ha foglalkozást/törődést akarsz.
Nem tudom mennyit segít be a házimunkába/vásárlásba például. Elvisz e valahova, vannak e közös programok? Van e sex? Ha mindenbe szarik bele, lehet az is, hogy már nem szeret.
Sajnos az egész nap számítógépen játszó férfiatlan lények, ahelyett, hogy a nővel foglalkozna(már megkapott,házasok vagytok utána minek teperne ugyebár?) általában örök agglegény típusok. Látnod kellett volna kihez mész hozzá!
Persze majd aztmondod, eddig nem volt ilyen! De! Csak most szúrt szemet számodra.
Valahol megértem az ilyen pasikat, én sem szoktam tartalmas beszélgetéseket folytatni a takarítónővel. Pedig ő is ápolt, takarít, a hobbijaimban sem akadályoz, de valahogy mégis kevésnek érzem ezt egy kapcsolathoz.
Nagyon sok nő becsicskul a pasijának, a popsiját kinyalja és még bocsánatot is kér, aztán csodálkozik, hogy a pasi szarba se nézi.
Innen már nehéz visszafordulni. Persze mindent meg lehet beszélni. Ha a pasi is nyitott és még nem kényelmesedett el végleg, akkor lehet dolgozni a kapcsolaton. De ha ő is úgy van vele mint sokan, hogy szerinte minden rendben, csak hisztizel vagy menstruálsz, akkor akár fejre is állhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!