Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem elhanyagol. Szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem elhanyagol. Szinte már semmibe vesz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk házasok. A férjem szabad idejében számitogépes játékokon játszik. Rám sosem figyel. Ha társaságba megyünk ott is egyedül érzem magam mellette. Ápolt vagyok, dolgozom, házimunka fözés, a hobbijainak teret adok. Mi lehez a baj?

2018. dec. 8. 23:32
1 2
 11/14 anonim válasza:
76%
Mond el neki amkt erzel es adj ultimatumot!! Vagy torodik veled vagy elfelejthet. Ha egy ideig torodik aztan megint nem akkor hagyd ott, mert utana is csak ez lesz. Ha tenyleg valtozik akkor maradj. De ez a te dontesed
2018. dec. 9. 01:24
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
De bírom az ilyen férfiállatokat akik először azon nyafognak hogy jaj a nő dolga a takarítás meg a főzés, aztán meg az a bajuk hogy jaj de csicska lettél meg tököm tudja. döntsétek már el mit akartok ti szerencsétlenek. én konkrétan nem szívesen bízom a palimra a takarítást mert tudom hogy fosul csinálja. főzni szeretek. bevásárolni is. most akkor egy nyomorult szolga vagyok vagy mi? 🤦🏻‍♀️ istenem.. a csávód egyszerűen egy élettelen balfhasz hogy még huszon harminc akárhány évesen is ennyi a 'hobbija'. az meg még szánalmasabb hogy ha ki is hajlandó mozdulni akkor is letoj.. ezek szerint). mondd meg neki szépen hogy ez így nem fog menni, kössetek kompromisszumot, játsszon akkor amikor te dolgozol vagy minden második nap, és a többiben meg veled van, vagy akármi. gondolkozz rajta. de ne hagyd hogy ezt csinálja. nekem is volt ilyen palim, megmondtam neki hogy most azonnal megváltozik vagy otthagyom a gechibe. el is kezdett változni egyébként de akkor már késő volt mert szhart se éreztem iránta. de láttam hogy működne az ultimatum. neked is ezt kell tenned. és nyugodj meg, nem vagy egy csicska vagy takarítónő csak azért mert szereted a párod és megteszed azt ami egy nőnek amúgy is a dolga. persze csak ha eltart a csávó. egy normális kapcsolatban a férfi dolgozzon a nő meg vezesse a háztartást. egyébként is ezért rinyál az összes. szánalmas nyomorultak azok akik még megkapják és utána meg épp az lesz a bajuk.. omfg 🤦🏻‍♀️
2018. dec. 9. 05:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Változott vmi azóta? Érdekel, hasonló helyzetben vagyok szerintem
2019. febr. 1. 01:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Csak most válaszolok mert egy ideig nem ment az emailem. A férjem már nem játszik annyit de hasonloan rám se figyel semmive vesz néha napján megaláz. Elkezdtem mükörmözni a munka mellett hogy ne legyek ilyen egyedül. Azt tervezem hogy haza költözök mert már több a bántás a sértés mint a jo dolgok
2019. márc. 2. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!