Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves F 3 éve vagyok együtt asszonyommal 1 éve kertem meg a kezet. Néha úgy érzem hogy nem ő az igazi viszont máskor meg úgy hogy ő a tökéletes mellem. Mitől van ez?
Sokszor megnézek más lányokat viszont nem jutna eszembe hogy ferre menjek..
Hűséges típus vagyok
Talán meg fiatal vagyok..nem tudom
Egyébként vonzodom hozza és ő is hozzam.
Szeretkezessel sincs baj..
Lehet bennem van a hiba
Azt hittem oldalborda, nem mell. Srác, azért van ez, mert már vének vagytok ehhez az eljegyzéshez. Korábban kellett volna. 😀
Gyorsan felejtsd el ezt a hülyeséget, hogy ilyen fiatalon, kevés tapasztalattal nősülj, ha nem akarod plusz 2 fővel gyarapítani az elváltak számát hazánk KSH statisztikájában.
Ez van ha ket ev utan megkered valakinek a kezet 18 evesen :D Haho ez 70 eve oregapadnal mukodott mert soha senki nem ment ki a falu 15 kilometeres korzetebol, de igy, hogy kinyilt a vilag es mar nem kendovel a fejukon meg pantlikaba kell jarniuk a noknek, es a ferfiak se a foldjuket kapaljak allig begombolt ingben egesz eletukben. Megismerkedhetnek barkivel az internetnek hala, es szemelyesen is napi szinten akar tobb ezer emberrel futhatnak ossze az utcan.
Aztan ugye minden x kilometerenkent van egy igazi szoktak mondani, es ez is igaz. Ha te most a baratnoddel valahol az alfoldon laknal humbakfalvan es egesz eletetekbe max a kornyezo falu meg varos par lakojat ismeritek konnyu lenne egyutt maradni es ramutogatni hogy hat bizony megtalalta az igazit es huseges maradt! Persze mert ha felre dugott volna kitagadta volna a falu es akkor hova megy? :D
Sztem de dontod el kit akarsz magad melle, nem kell beleszoni ilyen paradigmakat. Ha mar nem erzed biztosnak magad akkor lepj le ennyi. En is mar vagy 4 lanyrol mondtam holt biztosra hogy hat ez tutifix hogy o az igazi, aztan csak abbamaradt a nagy langolas :D
Köszönöm a válaszokat!
Utolsónak meg pacsi bírom a stílusod:D
Egy fiatal, tapasztalatlan embernek ez igazi, szívből jövő jótanács.(lfszt)
Ezt azért nagyon elsietted.
A 7-es meg szépen körbe írta, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!