Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve vagyunk együtt, de nem tudom ő e az igazi. Ha arra gondolok, hogy nincs, hiányozna és tudom, h nem találnék mást, aki ennyire megbízható, rendes stb. Viszont már most olyanok vagyunk mint a 30 éves házasok. Mi legyen? 28/N
A szerelem elmúlik. Ha emiatt dobnád, és keresnél valaki mást, a következő kapcsolatodban is el fog múlni. Kb. 2-3 évig tart. Egyes kutatások szerint. Kérdés: mi marad utána? Szeretni lehet a másikat szerelem nélkül is. Ez már az én döntésemen is múlik, hogy akarom-e szeretni a másikat betegségben-egészségben, gazdagságban-szegénységben, az élet viharai közepette.
Szerintem baromság egy múló érzés miatt, amit szerelemnek neveznek, váltogatni a párkapcsolatot. De a döntés a te kezwdben van. A te életed.
Nyilvánvalóan nem szereted őt, csak egy langyos víz az egész.
"tudom, nem találnék mást, aki ennyire megbízható, rendes stb"
Neked ő csak ezért kell, nem azért mert szereted őt. A szakítás lenne a legjobb és legtisztességesebb megoldás. Jobb lenne neked is, és ő is jobban járna. Nem jó hazugságban élni.
Úgy érzed nem ő az igazi, és az érzéseid is ezt igazolják. Legyél gerinces és szakíts vele. Most lehet, hogy szar lesz neki, de később talál majd magának olyat aki valóban szereti, és nem kényelemből van vele, mert neked gyakorlatilag ezért kell, kényelmes a kapcsolat. Megszoktad, de nem érzelmi alapú.
Az meg egy hülyeség, hogy a szerelem 2-3 év alatt elmúlik. Ha elmúlt , akkor az soha a büdös életben nem volt igazi szerelem. Fellángolás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!