Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves nő vagyok,3 éve vagyunk együtt a párommal. Szeretem, de nem vagyok szerelmes. Mit tegyek? Szeretnék komolyan tervezni, házasság, gyerek, de úgy érzem nem ő az igazi. Várjak?
Azt kell eldöntened, hogy milyen életet szeretnél élni. Ha boldogat, akkor kockáztatni kell. Ott kell hagyni, új dolgokat kipróbálni, kilépni a komfortzónádból.
Ha elég neked a ez a langyos víz, akkor maradj.
Ezt te tudod eldönteni, senki más.
mire szeretnél várni?
nekem az éppen elég indok a szakításra, ha nem szeretnék kifejezetten vele lenni.
Annak mi ertelme van, higy vele maradsz? Szereteben kell leelni az eletet. Ugy akarod felbeveleni a kozos gyerekeiteket, hogy az apjukhoz nem kotodsz? Milyen kep alakul majd ki a gyerekeidben ha azt latjak, hogy anya es aoa ek vannak hidegulve egymastol? Mert azt keszpenznek veheted, hogy ez csak jobban ki fog hulni mig mar utalni fogod az egeszet mert szeretere es jo szexre fogsz vagyni egy olyan emberrel akit igazan szeretsz es o viszont szeret. Es a ferjed ezt nem fogja tudni megadni neked.
Lepj tovabb ebbol meg most mielott jobban beleragadsz.
Há ha neked ez nem elég ok, hogy nem vagy belè szerelmes, már a szexet se kívánod vele, és nem tudsz vele tervezni... :)
Èn 30 éves koromig totojáztam mire rávettem magam, hogy lépjek, pedig már vagy 3 éve tudtam, hogy kéne, mert semmi értelme.
2 nap híján, pont 1 évre rá megismertem a férjem, 3 év múlva megszületett a fiúnk, és boldogan élünk.
Szerettem volna fiatalabb anyuka lenni, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!