Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó maradni egy házasságban, ha az ember (lánya) már nem szerelmes a házastársába?
Egy dolgot tehetsz: le ülsz és megbeszéled a tényeket a házastársaddal. Itt sajnos nem fogsz kapni receptet, ami mindenkinek jó.
Én tudom miről beszélek. Kiléptem egy házasságból, bár más okból. Nem könnyű helyzet, s nem zajlik le egy hét alatt...
az ifjú madamisielle-t félbe kell hajtani párszor, meg sokat együtt lenni vele,amíg kijönnek az ő hibái is...:D
vagy magyarázd meg magadnak, hogy igazából csak a dugás vonz hozzá.
a házasság stabil dolog, de érdekes lenne a másik felet is megkérdezni,mert lehet,hogy a nejednek is hiányzik és ő lép először. ha én így éreznék,eszembe jutna,ő mit gondolhat...
Mindent megtettél a házasságodért azért h ne hűljön ki ?
Don't ever leave the one you love, for the one you like! Because the one you like will leave you for the one she loves
hármaska,maga nem szingli véletlen...? :D
a pasiknak van róla fogalmuk,csak ahhoz AZ a nő kell. onnan megy majd' mindegyiknek.
#5 Igen, sok éven keresztül mindent megtettem a házasságomért, de ez nem javít azon a tényen, hogy nem vagyok szerelmes a feleségembe és sajnos soha nem is voltam. Eddig ez nem zavart, mert azért szeretem (még most is), de most beütött a krach.
Az én esetemben: Shall I leave someone, whom I like for the one, whom I love?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!