Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember rajtam kívül aki még soha sem volt szerelmes?
Egyszerűen nem volt. Mondjuk én sosem kerestem a szerelmet, még csak nem is gondolkoztam rajta. Carpe diem! Éltem a mának, egy kicsit mindig is önző voltam, mint aki képtelen szeretni bárkit is magán kívül. Aztán egyfajta ürességet éreztem, ami hamar elmúlt, mivel az élvezetek habzsolásába kerültem, most is nyakig benne vagyok. Nem érdekel semmi, senki, csak mint egy ösztönlény jókat mulassak, tele legyen a hasam. A kapcsolataim a lányokkal meglehetősen rövidek és üresek voltak. Na persze most írhatjátok, h nekem legalább voltak, mer jól nézek ki, és van elég zsém, egy mázlista vagyok ha úgy vesszük. De ha jobban belegondoltok, talán annyira mégsem, mert lassan 21 éves férfi létemre nem tapasztaltam meg a legboldogabb érzést, amit ember érezhet. Tudom, h önmagamat kéne legyőznöm először, önmagam szeretetéből visszavennem, de egyszerűen nem megy. Gyenge vagyok, és inkább maradok a kényelmes önimádatnál.
Van még valaki így?
xD Pszichológus?:DDD Annál nagyobb kamuállás nem is létezik(max az asztrológus ha van olyan:D). Ahogy magamat ismerem, nekem is annak kéne lennem, jól elszórakoznék.
Hát még jó hogy csak nálad betegség.;) Őszinte részvétem...
Én csak egyszerű egészséges önszeretettel rendelkezem, az önimádat azért túlzás lenne, csak mert nem vetem meg a sok földi jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!