Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből tudhatod hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudhatod hogy a párod nem az igazi? Elhanyagol? Vagy túlzottan korlátoz?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom hogy miért nem érdekli a páromat az hogy ha engem bánt valami. Azt mondja beszéljem meg valaki mással. Ne legyenek elvárásaim.
2019. febr. 1. 01:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/102 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem te tul gondolod és ez szex kapcsolat..

40N. Szexen kivül beszél veled hozzád szol? Mondja h szeret,h jo veled,kedves,kapsz néha ezt azt? elvisz vhová? Szerintem gondold át h ez nem párkapcsolat.. És ne szülj ilyenbe kérlek.

40N

2019. febr. 1. 01:47
 22/102 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg nem érne semmit de annyira nagyon jól esne ha beszélhetnék neki bármiről. Így tényleg úgy érzem ahogy írja az egyik válaszoló is hogy csak arra kellek. Ha vmi rossz van akkor nem kéne mellettem lennie ? Meghallgatnia ?
2019. febr. 1. 01:48
 23/102 A kérdező kommentje:
Mondja mindig hogy szeret, és beszélünk egész nap de csak arról hogy mit csináltunk. Lelkizni lehetetlen. És én akarnék, olyannal akarnék együtt lenni akivel lehet. Mert amúgy kibe bíznak meg ha nem benne? :/
2019. febr. 1. 01:49
 24/102 anonim ***** válasza:
85%

Nem érdekled a pasit,csak használ.. Nekem is volt ilyen,de észbe kaptam és kivágtam az életemből,mint macskát egészségügyi sétára,hidd el jobban jársz ő meg a szakitás estéjén már más töltögetne de boritékolom,h meletted is van neki több használhato buta töltöje még.. Hány éves vagy?

40N

2019. febr. 1. 01:50
 25/102 anonim ***** válasza:
13%

"Ha vmi rossz van akkor nem kéne mellettem lennie ?"

Én ebben már nem hiszek. Minden barátnőm emiatt lépett le, mert "rinyálok". Többé nem beszélek senkinek élőben a problémáimról. Elfojtom, mint mindent.

2019. febr. 1. 01:50
 26/102 anonim ***** válasza:
0%

" ő meg a szakitás estéjén már más töltögetne"

Óóó, mint a volt barátnőim :) Aranyos világ ez, mi?

2019. febr. 1. 01:52
 27/102 A kérdező kommentje:

#24 nincs más, nem tudok róla, ilyen téren bízok benne. De akkor is rosszul esik ez amit eddig írtam

#25 elfojtani... én is mindig elfojtom de egyszer kijön és már sírhatnékom van és akkor se kapok nyugtatás meg meghallgatást és ez még rosszabbul esik. Mintha nem is lenne mellettem. 22vagyunk. Másoknak meg én se szeretném mondani a bajaim. Arra rájöttem már hogy igazi barátnőm nincs, ha vmi gondom van még lehet örülnek is neki hogy van

2019. febr. 1. 01:58
 28/102 A kérdező kommentje:
Ja és 25ös te fiú vagy?
2019. febr. 1. 01:58
 29/102 anonim ***** válasza:
88%

Sirsz és ő közbe tojik rád,nagyon szerethet....

40N

2019. febr. 1. 02:02
 30/102 A kérdező kommentje:

29

Ugye,milyen érdekes.. Most is ki nem tud aludni?! :D Ki nem alszik napok óta. Ilyenkor is várnám hogy kicsit segítsen, kérdezzen vmit és nyugtasson de semmi

2019. febr. 1. 02:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!