Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből tudhatod hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudhatod hogy a párod nem az igazi? Elhanyagol? Vagy túlzottan korlátoz?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom hogy miért nem érdekli a páromat az hogy ha engem bánt valami. Azt mondja beszéljem meg valaki mással. Ne legyenek elvárásaim.
2019. febr. 1. 01:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 anonim ***** válasza:

Nem akar beszélni a barátod a problémáidról, erre te az igaziról filozofálsz? Ülsz a meleg fo5ban, a barátod le se 5zar (megjegyzem, ha ezt megteheti, akkor vagy nincs viszontszerelem vagy tudja, hogy úgyse hagynád ott), jó eséllyel kapcsolatfüggő vagy, de mellette is érezhető, hogy neked kellene egy pszichológus. Például hajnal 4-kor nem költjük fel a másikat, hogy a problémákat megbeszéljük, mert arra ott van a délelőtt vagy délután. Te nem párkapcsolatban vagy, hanem egy alávetetettként élsz egy férfi mellett (mondom ezt férfiként) - lásd még: saját magadban keresed a hibát. Ha én szeretek valakit, akkor érdekel az, hogy mi van vele, ha van problémája meghallgatom és igyekszem segíteni.

Ha neked ez jó, akkor sok boldogságot, de változásra ne nagyon számíts.

2019. febr. 1. 06:06
 92/102 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy folyton otthon vagy, nem jársz el sehova.

Úgy érted, hogy még dolgozni sem, vagy azon kívül nem jársz sehova?

És mit értettél azon hogy "ha majd beindul az életed"?

Hány éves vagy, és mióta vagytok együtt a pároddal?

Mik azok a dolgok, amiket annyira szeretnél elmondani neki, de nem hallgat meg?

Ez mindig is így volt, a kapcsolatok elején is?

2019. febr. 1. 06:49
 93/102 A kérdező kommentje:

Este kicsit összevesztünk mert mondtam hogy elhanyagol, és utána én nem is aludtam, nem csak szimplán felkeltem hajnali 4kor. Alig alszok. És csak azt akartam h segítsen, meg lehetett voln beszélni este is de nem volt hajlandó....

Igen, várom hogy beinduljon az életem, kis lépésekbe teszek is érte, munka keresés, és lesz is csak pár hét még. De addig még összeomlók idegileg rengetegszer úgy érzem

2019. febr. 1. 07:38
 94/102 anonim ***** válasza:

Addig nem lesz normális kapcsolatod amíg nincs legalább 1 vagy kettő nagyon jó barátnőd. Akikkel folyton együtt vagy és hívod át őket magatokhoz az ő párjukkal családjával. Amíg nem kezdesz dolgozni és leszel totálisan független.

Én ezt vettem észre,hogy egy normális kapcsoalthoz sajnos vagy nem sajnos de ez kell. Be kell vonni más embereket is,akár a családodat,tesókat párjukat,és legalább heti 1-2x együtt lógni közösen te és párod velük. Ha csak ti ketten vagytok az mindig rosszul sül el,a férfi általában ne tudja így tisztleni a nőt,a nő meg totál depressziós lsz mint a ti esetetekben is. Velem is megesett fiatalon ,bár a páromnak voltak barátai így azok feldobták a dolgokat,de nekem pl nem volt és ez hatalmas negatívum volt.

2019. febr. 1. 09:37
 95/102 A kérdező kommentje:
Nem tudunk együtt elmenni barátokkal mert mintha lehetetlen lenne közösen barátokkal lógni. Ez is elég rossz. Nem?
2019. febr. 1. 10:33
 96/102 anonim ***** válasza:

"De addig még összeomlok idegileg rengetegszer úgy érzem."

Mi az, ami miatt így érzed?

Mi nincs rendben az életedben?

Mióta vagy munka nélkül?

A 92. hozzászólásban feltett kérdésekre szándékosan nem válaszoltál, vagy csak véletlenül siklottál át rajtuk?

2019. febr. 1. 10:35
 97/102 anonim ***** válasza:

Na őszinte leszek.

A ti kapcsolatotok nem épül a lelkizésre. A te párod nem igényli és nem is nyújtja ezt a lelkizést, te pedig igényled. 2 megoldás van: A, Hajlik a változásra és megtesz mindent érte vagy B, szétmentek.

Nem tudom mit vársz... Könyörögsz még 6 hónapot 1 évet 2-t és majd hirtelen jön a "drágám mi a baj? Mondd el"?

Nem valószínű hogy lesz ilyen. Szóval amit tehetsz: vársz a csodára, vagy kilépsz a kapcsolatból és egy ideig egyedül leszel, de legalább a remény egy jobb kapcsolatra valósabb mint az hogy majd megváltozik valaki.

ui ( kis történet):

Nálunk elég hosszú kapcsolatnak lett vége, aminek én vetettem véget. Viszonylag messze is laktunk egymástól, keveset is láttuk egymást (hetente), viszont mi sokat beszéltünk. Igazából a pénz ami az utazásra ment el sem számított, örültem hogy találkozhattunk. Aztán apró dolgokból elegem lett. Pl számomra alap dolgoknak kérésre sem tudott megfelelni (de nem is akart szerintem), az együtt töltött időt sem éreztem olyan tartalmasnak és igen, ő is panaszkodott mindenről (de értsd mindenről) viszont én meghallgattam, de hogy bármit mondtam is rá hogy mit lehetne vele tenni az úgy nem is foglalkoztatta szóval egy idő után frusztráló lett az is hogy ugyan azon problémán panaszkodik amire 10x elmondtam neki a megoldást.

Szóval mi szétmentünk, nem azért mert nem szerettem szimplán mert nem tudtam volna így a jövőm elképzelni, és nem akarok hazudni azért többször átment a fejemen a mi lett volna ha, de tudom hogy jól döntöttem és szerintem boldogabb vagyok egyedül mint vele annak ellenére hogy egy "társat" és "barátot" egy azon pillanatban vesztettem el egy elég hosszú kapcsolat után.

2019. febr. 1. 11:04
 98/102 Rockarc ***** válasza:

Na, hajnalban a kolleginalval szepen megfejtettetek a dolgokat, nala alaptezis, hogy a sex es az uritotartaly szo egymas szinonimaja. Mindent azert ne higgy el neki.

Ferfi szempontbol 2 dolog van, ami ilyen reakciot valt ki az emberbol. Az egyik, amikor van egy konkret problemad, amit mar 1000* atragtunk, es mar osszes otlet amit felvetettem a megoldasra, elvetesre kerult. Leginkabb azert szokott ez tortenni, mert nem az otlet volt rossz, csak valamilyen okobol nem akartad megcsinalni. Ilyenkor kar 1001. alkalommal is vegigsirni az ejszakat, hogy gonosz a vilag. Ezt egy ferfi nem birja. Itt a megoldas az, hogy cselekedj.

A masik, az a mar korabban felvetett, hogy nincs baratnod. Vannak olyan temakorok boven, amikre a ferjedet nem fogod tudni hasznalni. Ezeket a baratnoiddel kell megbeszelned. Ha nincs ilyen, akivel megbeszelhetned, akkor veletlenul se zuditsd a baratodra, mert menekulni fog. En se beszelem meg veled, az autos, informatikai stb dolgokat, arra ott vannak a haverok. Engem sem fognak erdekelni a munkahelyi pletykak, meg a kolleganok intrikai. Itt a megoldas az, hogy alakits ki kapcsolatokat, legyen baratnod.

Az regen baj, ha nincsenek baratnoid, akikkel BARMIT megbeszelhetsz. Ez is egy parkapcsolati problema. Ha barati kapcsolatokat nem tudsz kialakitani, akkor mibol gondolod, hogy az ellenkezo nem egyik kepviselojevel harmonikus eletet fogsz tudni elni? Hiszen alap szocializacios kihivasokkal kuszkodsz. Ha melyebben belegondolsz, te is eszreveszed, hogy ezeket csinalod. A megfejtes nem az uritotartaly uber alles, attol csak orok maganyra iteled magad.

42F

2019. febr. 1. 12:47
 99/102 anonim ***** válasza:
Én arra lennék kíváncsi hogy ezt az "ürítőtartály" kifejezést miféle lelkületű emberek és miért használják.Undorító.
2019. febr. 1. 14:18
 100/102 anonim ***** válasza:

Olyanok kedves utolsó,akik voltak hasonló kapcsolatban ahol a kedves Párjuk csak megba&ta őket ergo ürítőtartályok voltak, ha épp kanos volt a pasi,de amúgy magasról leszarta őket.. Voltam én is ilyen pasival 4 évig,aztán egy új kolléga jött a munkahelyemre és sajnos tőle 1 hét alatt több kedvességet kaptam mint a páromtól 4 év alatt nem kell rosszra gondolni,sima emberi dolgokról beszélek.. Akkor elgondolkodtam.. Szakítottam.. És egyből elmúltak a rosszul létek,nem alvás,hasmenés,stb. Felszabadultam...

36N

2019. febr. 1. 14:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!