Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, intelligencia, hahó?
Némileg értelmetlen a kérdés. Egyértelmű hogy vannak olyan nők akiknek az intelligencia, műveltség fontos, de miért szorult ez ennyire háttérbe? Huszon évesen nem tudok egy nőt sem találni akit ne tartanék gyerekesnek, hol ott én is messze vagyok attól a szinttől, amit értelmiséginek neveznek.
Olvasom itt a kérdéséket, tele hülye gyerekes dolgokkal, korombeliek már is ott hagyták az iskolát és dolgoznak, egyetemen ugyanilyen ilyen hülye gyerekek, ahol minden a buli és az ivászat körül mozog. Kicsit kétségbeejtő, a világnak már nem érték a tudás?
Nem vagyok egoista, erőszakos, önimádó és fontoskodó sem, köszönöm szépen :)
Mások a nárcisztikus személyiségzavart szeretik rám aggatni, de az sem vagyok. Nem intelligens. Úgy nevezik, hogy unintelligens, vagy valami szinonima.
Volt egy papagájom. Annak az volt a szokása, hogy ha talált valami kis bibit a bőrömön, elkezdte b..asztatni, csipegetni, míg ki nem serkent a vérem. De utána is még ment volna, hogy tovább csesztesse. Végül eladtam a pycsába, mert nem lehetett kibírni.
Te pont ilyen vagy.
62: Imádom, ha egy férfi ilyen egészséges szemlélettel látja az életet, mint te! :) Jó lehet a párodnak lenni. :)
"Akit az Istenek szeretnek, meghagyják örökre gyereknek" :))
Mindenbe bele okoskodsz és minden érvet megcáfolsz. Vagy kvázi ilyen "tükör!!te vagy az" szintűen, mintha még az óvodában lennénk, csak szépen cizellázva vagy más nem túl logikus érvek mentén (pl.: akinek önkritikája van mért ne lehetne szerény? tudja a hiányosságait is, ha csak nem tökéletes, de az úgyse lehet). A saját véleményed a szent igazság (Szerinted xy dologhoz közöd van más szerint nem, de nyilván akkor marad a te véleményed, mint igazság. Nem érzékelem a rugalmasságot, hogy a másik oldalról is nézd a dolgot). Már ne haragudj, de ez a betoksodott gondolkodás iskola példája.
Emlékeztetsz egy rokonomra. Okos nem vitás, csak háromszor okosobbnak hiszi magát. Elég egy arogáns, irritáló személyiség. Bár nem sértésnek szánom csak hát ezek a szavak implicit sértőek. Ez csak kritika.
Szerintem a nők értékelik az intelligenciát, de az aroganciát nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!