Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, intelligencia, hahó?
Némileg értelmetlen a kérdés. Egyértelmű hogy vannak olyan nők akiknek az intelligencia, műveltség fontos, de miért szorult ez ennyire háttérbe? Huszon évesen nem tudok egy nőt sem találni akit ne tartanék gyerekesnek, hol ott én is messze vagyok attól a szinttől, amit értelmiséginek neveznek.
Olvasom itt a kérdéséket, tele hülye gyerekes dolgokkal, korombeliek már is ott hagyták az iskolát és dolgoznak, egyetemen ugyanilyen ilyen hülye gyerekek, ahol minden a buli és az ivászat körül mozog. Kicsit kétségbeejtő, a világnak már nem érték a tudás?
55ös vagyok
"Tehát a nő, aki a fesztiválon kívül, drogos és izomagyak között, férfiak között akiknek a világ még a punci körül forog nem tudja megvalósítani a gőzkiengedést, az automatikusan egy ostoba ribi lesz a számomra hellyel-közzel, így van." -> hagy kérdezzem meg, hogy voltál-e valaha fesztiválon? Szemtanúja voltál annak, hogy azon a fesztiválon az összes lány így viselkedett volna? Mert én voltam már fesztiválon, és abszolút nem ez volt a jellemző. A legtöbben tombolni mennek oda, de ez a koncerten való ugráláson és üvöltözésben ki is merül, nem voltak tömeges orgiák a nyilt tereken.
"Ami azt illeti, szerintem meg de, van némi közöm hozzá. " -> semmi közöd nincs hozzá, és el kell keserítselek, a lányokat nem is érdekli a véleményed, szóval hiába szidod őket egy olyan oldalon, amit olvas naponta kb 50 ember, nem fog hozzájuk eljutni, csak magadban pampogsz. :(
Kedves kérdező, ott rontod el, hogy agyalsz és racionális érvekkel próbálsz megmagyarázni egy olyan jelenséget, ami pont hogy érzelmi alapon szokott kialakulni. Sok okostojás azt képzeli, hogy ha megtanul bármiről gyönyörű komplex szavakat felhasználva és nyakatekert mondatokban beszélni, akkor ő intelligens... Az intelligencia nálam ott kezdődik, hogy tudja az ember, mik azok a témák, amelyeket észérvekkel meg lehet magyarázni, és melyek azok, amiket nem kell túlbonyolítani, csak hagyni, hogy vigyenek az érzéseid. A párválasztás nem úgy szokott müködni, hogy checklistet irok (legyen 180 magas, szőke hajú, szeresse a cicákat, legyen intelligens stb) és aki ezt megüti, az pipa. Találkozol egy lánnyal, jön egy érzés, hogy meg akarod ismerni, és akkor mész oda hozzá beszélgetni. Ha pedig egy hullámhosszra kerültök, akkor müködik a dolog.
Az intelligencia fajtáiról pedig csak annyit, hogy te kevered az intelligenciát a lexikális tudással, nem fejtem ki a kettő közötti különbséget, nyugodtan nézz utána.
Az ilyen "a szellentésemet is kielemzem és ettől hú de okos vagyok" hozzáállással csak magadat járatod le, még kell érned egy kicsit.
Több időt nem szándékozom szánni erre a beszélgetésre, ha ezek a gondolatok nem inditottak el benned semmit, akkor a további okításom sem fog. Szép napot!
Igen voltam koncerteken, fesztiválon is, bár nem mostanában, de egyébként látni lehet videókat is a neten, persze nyilván nem gondolom, hogy aki ott van, az mind ilyen, de egyszerűen ezeregy jobb lehetőség van a gőzkiengedésre.
Azért nincs hozzám semmi közöm, mert te mondod? Azért pampogok, mert kezdesz kifogyni az ellenérvekből? Nem szidom a nőket :) Szeretem mikor a számba adnak szavakat, vagy eldöntik helyettem, hogy én mit és miért csinálok. Köszönöm szépen, megy önállóan is.
"Sok okostojás azt képzeli, hogy ha megtanul bármiről gyönyörű komplex szavakat felhasználva és nyakatekert mondatokban beszélni, akkor ő intelligens"
Most eddigi jelenésednek mondtál ellent.
Az érzésekkel való felfogásod a területen jeleskedő inkompetenciádat feltételezi. Az emberek most úgy felkapták ezt az érzelmi intelligenciát, mindenki oda tesz az IQ mellé feltétlen, de szinte még eggyel sem találkoztam volna, aki jártas lenne benne, vagy lenne némi ismerete. Én utána olvastam az érzelmi intelligenciának.
"A párválasztás nem úgy szokott müködni, hogy checklistet irok (legyen 180 magas, szőke hajú, szeresse a cicákat, legyen intelligens stb)"
Szerintem meg valamelyest így működik, csak mivel egy ember ezeregy részletből áll, illetve mérlegelni kell jó és rossz tulajdonságok között, ezt nevezik kompromisszumnak, amely minden esetben egyedi, ezért igazán nehéz lenne egy univerzális sémát felállítani, persze ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy lehetetlen. De itt most egyébként egyáltalán nem a párválasztásról van szó. A kérdés továbbra is az, hogy miért látszik az a tendencia, az én nézőpontomból a nők körében, mely elveti az intelligencia fontosságát.
"Az intelligencia fajtáiról pedig csak annyit, hogy te kevered az intelligenciát a lexikális tudással, nem fejtem ki a kettő közötti különbséget, nyugodtan nézz utána."
Nem tudom miből sikerült ezt leszűrnöd, újra hibás találat. Kifejezetten a lexikális tudás ellen vagyok és nem is birtoklom, majdcsak nem egyáltalán.
Téves ítélkezés, önmagadnak ellenmondás, sértettség, nem, ezek nem indítottak el bennem semmit. Neked is szép napot!
Kérdező, elolvastam a kérdés alatti összes kommentet, és egyáltalán nem egy intelligens ember benyomását keltetted bennem (még csak nem is a helyesírás miatt). Emiatt nem találsz intelligens nőket, ők nem veled akarnak ismerkedni értelemszerűen.
Nagyon erőlteted a dolgot, hogy hilerszuper intelligensnek tűnj, de tartalom nélkül üres az egész. Engedd el ezt az egészet, a pörgést, hogy milyen kevés a hozzád méltó nő, boldogabb leszel.
Értem. Szerencsére vannak jobb referencia értékkel bíró vélemények is ezzel kapcsolatban, de köszi, hogy megpróbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!