Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, intelligencia, hahó?
Némileg értelmetlen a kérdés. Egyértelmű hogy vannak olyan nők akiknek az intelligencia, műveltség fontos, de miért szorult ez ennyire háttérbe? Huszon évesen nem tudok egy nőt sem találni akit ne tartanék gyerekesnek, hol ott én is messze vagyok attól a szinttől, amit értelmiséginek neveznek.
Olvasom itt a kérdéséket, tele hülye gyerekes dolgokkal, korombeliek már is ott hagyták az iskolát és dolgoznak, egyetemen ugyanilyen ilyen hülye gyerekek, ahol minden a buli és az ivászat körül mozog. Kicsit kétségbeejtő, a világnak már nem érték a tudás?
Mi ellen kifogásolok? :D
Épp ez a baj, én nem bírok ott jó pofizni sokszor, mikor azt érzem, hogy milyen idióták ezek.
Szóval szerinted én vagyok olyan szerencsétlen, hogy többségében ezt látom, és véletlenül sem azért látom ezt többségében, mert így van általánosságban. A világ leírható egy haranggörbével. A kivételekkel jönni szánalmas, mikor 100-ból 90 ember nem kivétel. Ha az én tapasztalatom semmit nem számít, ami nettó cenzúra, akkor számítson a normál eloszlás.
Ki gondolná, hogy ez teljesen alapvető kis kérdés nehéz legyen. Hogy mennyire tudok jól elbeszélni vele, az mindenképp. Lehet nem egy az érdeklődési körünk, de az intelligencia végső soron terület független. A kertészkedési ismeretek is logikai kapcsolatokból és összefüggésekből állnak, ha valaki nem csak magolja, hanem értelmezi is. Így habár lehet a kertészkedés nem érdekel, de kíváncsi vagyok, hogy működik. Én igazából elég nyitott vagyok sok mindenre. A kertészkedés egy szép dolog. Maga a kertészkedés tevékenysége is következetes, ellenben ha arról akarna beszélgetni, hogy ki milyen hányós sztorikat ismer, mint ELTE gólyatáborban, akkor húznám a számat. Az sem baj, ha nem túl tájékozott, de szeretne az lenni. A politika speciál szerintem fontos. Valamelyest ez határozza meg az életünk egy országban. Azért szerintem ezzel foglalkozni fontos.
Már ne haragudj, de ebben a világban élsz, vagy most valami elméleti ideológia alapján akarod megcáfolni, a reális talajon létező tézisemet?
Szinte minden területen van az átlag ember:
Munka: Van az átlag dolgozó, aki elfogadhatóan dolgozik. Ők vannak a legtöbben. Van pár aki lusta és alul teljesít, és van pár aki kitűnően dolgozik
Iskola: Van az átlag tanuló. Mondjuk 3-4,5 átlagig. Ők vannak a legtöbben. Vannak a nagyon gyenge tanulók kevesebben, az átlag tanulók alatt, mondjuk 1-3 átlagig és vannak a kitűnők az átlag fölött szintén jóval kevesebben.
Sportolók: Vannak az átlag sportolók, akik ott vannak a középmezőnyben, néha jobban teljesítenek, néha rosszabbul. Vannak a rossz sportolók akik a selejtezőkön is elhasalnak és vannak azok akik az olimpiát és bajnokságokat nyerik sorra.
Elég ennyi, vagy menjünk még át pár területen, vagy azt várod, hogy bizonyítsam be matematikai helyességét ennek az eloszlásnak, amit egyébként megjegyzem bőszül használnak a modern statisztikában, szóval valahol nyilvánvalóan be van bizonyítva. Miért is félmondat? Miért is semmitmondó? Ez miért nem számít érvnek? Ha sorra kiutasítod az érveim, akkor igazad van, nem cáfolok semmit sem. Azért egyszer jó lenne ha meg is indokolnád, hogy miért nem elfogadható a számodra.
"Nem tartom magam intelligensnek"
*Két oldallal később, mikor megkérdezik tőle, hogy mi számít szerinte intelligensnek*
"Hogy mennyire tudok vele jól elbeszélgetni"
Ezzel bebizonyítottad, hogy tényleg nem vagy intelligens. De kérdem én, egy unintelligens ember eszmefuttatásait miért is kéne komolyan venni?
"Nem tartom magam intelligensnek" - Én most visszanéztem, de ilyet nem írtam.
*Két oldallal később, mikor megkérdezik tőle, hogy mi számít szerinte intelligensnek*
"Hogy mennyire tudok vele jól elbeszélgetni"
Ez így volt:
"Az hogy ki mennyire intelligens, az mit takar nálad? Mennyire tudsz jól elbeszélgetni vele?"
"Hogy mennyire tudok jól elbeszélni vele, az mindenképp"
Ezzel bebizonyítottam, hogy ja nem. Te bebizonyítottad, hogy egy büdös idióta troll vagy, aki csak kelletlenkedik itt.
Márpedig az egyik válaszodban írtad ;) (amilyen ostoba vagy valószínűleg csak az ez előtti 2. oldalt nézted meg). Csak nem nehezedre esik visszakeresni a gondolataidat abban a sok katyvaszban, amit ide írtál? :)
De ha nem hiszed el, itt egy idézet a kérdésedből (ha ezt sem találpk, szólj, és segítek): "hol ott én is messze vagyok attól a szinttől, amit értelmiséginek neveznek."
A másik fele lehet úgy, ahogy te írtad, bár a lényegen nem változtat.
Szóval akkor megmagyaráznád végre, hogy egy magát unintelligensnek tartó ember miért is ahhoz mérné mások intelligenciáját, hogy azok mennyire tudnak ővele (az unintelligens emberrel) beszélgetni? ;)
Bár nem várok érdemi választ egy olyantól, aki szemében minden kritikát megfogalmazó kérdező troll, de azért próbáljuk meg ;)
Végigkerestem az összes oldalon szövegkeresővel. Nem esett nehezemre, képzeld CTRL+F, beírom hogy intelligensnek, és voala, kiemeli az összes szövegrészletet, amivel megegyezik. S ilyen egyik oldalon sem volt.
Értelmiségi != intelligens, de sebaj, ha elsőre nem, másodjára bebizonyíthatod, hogy milyen értelmezési gondokkal küzdesz.
De változtat a lényegen. Én nem tartom magam unintelligensnek, szóval nincs mit megmagyaráznom. Ha nem vársz érdemi választ, akkor takarodj már légy szíves. Ha azt hiszed, hogy idegesítesz, felcseszel, ki kell, hogy ábrándítsalak. Veled a továbbiakban lezárt a kommunikációt. Nem etetek trollokat. Eddig csak téged "utasítottalak" ki, így még egy mondatod teljesen értelmetlen és következetlen
"aki szemében minden kritikát megfogalmazó kérdező troll, de azért próbáljuk meg ;)"
Ha majd a hozzászólásod nagyobb részét valós állítások teszik ki, akkor talán komolyan veszlek. Szervusz.
"reális talajon létező tézisemet?"
Miért vagy ilyen mesterkélt? Próbáltál már jófej, könnyed és vicces lenni? Az emberek szeretik. Lehet te is jobban éreznéd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!