Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, intelligencia, hahó?

Figyelt kérdés

Némileg értelmetlen a kérdés. Egyértelmű hogy vannak olyan nők akiknek az intelligencia, műveltség fontos, de miért szorult ez ennyire háttérbe? Huszon évesen nem tudok egy nőt sem találni akit ne tartanék gyerekesnek, hol ott én is messze vagyok attól a szinttől, amit értelmiséginek neveznek.

Olvasom itt a kérdéséket, tele hülye gyerekes dolgokkal, korombeliek már is ott hagyták az iskolát és dolgoznak, egyetemen ugyanilyen ilyen hülye gyerekek, ahol minden a buli és az ivászat körül mozog. Kicsit kétségbeejtő, a világnak már nem érték a tudás?

2018. márc. 3. 13:07
 131/150 anonim ***** válasza:
100%
De te magad is leírtad, hogy érdemleges választ erre a kérdésre adni nem lehet.
2018. szept. 29. 11:53
 132/150 A kérdező kommentje:

Ettől még gondolkodni lehet rajta. Hetente egy kattintást nekem megér :)

2018. szept. 29. 12:05
 133/150 anonim ***** válasza:
91%
Hányszor emeled ki még ezt az agyhalott kérdést?
2018. okt. 8. 20:20
 134/150 A kérdező kommentje:
Ahányszor csak akarom.
2018. okt. 8. 20:31
 135/150 anonim ***** válasza:
90%
Éljen, főhősünk újra akcióban :D Na van valami fejlemény mester?
2018. okt. 8. 20:36
 136/150 anonim ***** válasza:
29%

"... a világnak már nem érték a tudás?"

Kiegészítem:

Az emberi világnak már nem érték a tudás!

S

A

J

N

O

S

2019. szept. 20. 21:44
 137/150 anonim ***** válasza:
100%

Ez vicces szerintem, hogy a bulizás és az intelligencia kizárja egymást. Úgy tapasztaltam, hogy a legdurvábban az orvostanhallgatók szoktak bulizni, hogy leverjék a vizsgaidőszak stresszét.

"Dolgozz keményen, lazíts keményen..."

Mondom ezt úgy, hogy nem szeretek bulizni

2020. máj. 24. 21:17
 138/150 A kérdező kommentje:
Azért az orvoslás általánosságban nem a legnagyobb intelligenciát igénylő foglalkozás. De az alkoholizmus és a buli között is van különbség.
2020. máj. 24. 21:23
 139/150 anonim ***** válasza:
0%
Instagram magamutogató csak inni, mutogatni, illetve másokat hibáztatni a szerencsétlenségeiért, ennyi tud. Orvostan hallgatók? Hmmm... Valamiért aláíratnak velem egy papírt, ha elpatkolok műtét közben (legyen az 1 anyajegyeltávolítás csak), arról az orvos nem tehet. Akkor ki? A szomszéd? Lehet ivott akkor is mikor tanulni kellett? Vagy épp kergette valamelyik adonisz-t az önimádatával? Ezek csak költői kérdések...
2020. máj. 25. 00:23
 140/150 anonim ***** válasza:
100%
Manapság is érték az intelligencia, természetesen párkeresésnél is, hiszen egy intelligens, tanult, művelt nő nyilván magához hasonló társat keres. Talán nem a megfelelő körökben mozogsz. Körülöttem valahogy nincsenek gyökerek egyik nemből sem. Gyanítom, mást értesz intelligencia alatt, mint amit valójában jelent.
2020. máj. 25. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!