Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, intelligencia, hahó?
Némileg értelmetlen a kérdés. Egyértelmű hogy vannak olyan nők akiknek az intelligencia, műveltség fontos, de miért szorult ez ennyire háttérbe? Huszon évesen nem tudok egy nőt sem találni akit ne tartanék gyerekesnek, hol ott én is messze vagyok attól a szinttől, amit értelmiséginek neveznek.
Olvasom itt a kérdéséket, tele hülye gyerekes dolgokkal, korombeliek már is ott hagyták az iskolát és dolgoznak, egyetemen ugyanilyen ilyen hülye gyerekek, ahol minden a buli és az ivászat körül mozog. Kicsit kétségbeejtő, a világnak már nem érték a tudás?
Ettől még gondolkodni lehet rajta. Hetente egy kattintást nekem megér :)
"... a világnak már nem érték a tudás?"
Kiegészítem:
Az emberi világnak már nem érték a tudás!
S
A
J
N
O
S
Ez vicces szerintem, hogy a bulizás és az intelligencia kizárja egymást. Úgy tapasztaltam, hogy a legdurvábban az orvostanhallgatók szoktak bulizni, hogy leverjék a vizsgaidőszak stresszét.
"Dolgozz keményen, lazíts keményen..."
Mondom ezt úgy, hogy nem szeretek bulizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!