Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, intelligencia, hahó?
Némileg értelmetlen a kérdés. Egyértelmű hogy vannak olyan nők akiknek az intelligencia, műveltség fontos, de miért szorult ez ennyire háttérbe? Huszon évesen nem tudok egy nőt sem találni akit ne tartanék gyerekesnek, hol ott én is messze vagyok attól a szinttől, amit értelmiséginek neveznek.
Olvasom itt a kérdéséket, tele hülye gyerekes dolgokkal, korombeliek már is ott hagyták az iskolát és dolgoznak, egyetemen ugyanilyen ilyen hülye gyerekek, ahol minden a buli és az ivászat körül mozog. Kicsit kétségbeejtő, a világnak már nem érték a tudás?
En regeteget dolgozom a sajat cegemben. Uzletileg allandoan kepzem magam.
De szeretek bulizni(nem iszom alkoholt ott se meg soha). Tancolni szeretek meg ismerkedni. Ram is ramhuzharod,h mindenem a buli meg a sport.
Nagyon faraszto agyilag a munkam. Szabadidomben nem azeretek komoly temakrol beszelgetni,mert faraszt. Igy kifejezetten a buli es csajozas temaval elfoglalt fiukat szeretem.
N
Én ezt nem látom. Sőt, azt sem látom, hogy egy tanult és művelt nő ezt keresni. Szerintem rohadtul unja őszintén és inkább keres valakit, aki hatalmasakat tud mondani, vagy aki kilóg az ő kis ideális világából. Ilyen közegben mozgom, ezt látom.
Mit értek intelligencia alatt szerinted?
Remek, van egy céged. Képzed magad üzletileg, remek. Nagyon fárasztó agyilag a munkád? Aha értem. Értem. Oké. Köszönöm a válaszod.
És durva hogy neked annyi szabad időd van egy ilyen "nyomorékra", hogy két éve visszajárj, kutass és privátban írogass nekem. Még mindig nem hat meg, se nem idegesít.
Tényleg? Akár hozzá is érhetek egyhez? :O Azta, akkor talán boldog leszek a beszűkült p**ci körül forgó világomban, hogy végre én is hozzáérhettem egy olyan magasságos lényhez, mint egy nő. Wáóóó.
Kár hogy ez az új felület nem ad lehetőséget, hogy kitüntesselek amiért ennyire fantasztikus megfigyelő vagy.
Az a baj, hogy egy igényesebb ember tényleg nehezebben talál párt magának, mert rengeteg emberből hiányzik az intelligencia. Nem csak a nőknél, de a ferfiaknal is. Néha elkeoedek, hogy mennyi a primitív buta ember.
Sajnos nem kell messzire mennem, itt a húgom, olyan buta, mint a föld. Semmihez sem ért (annyira nem, hogy valamelyik nap rá kellett szólni, hogy a kenyér piritoba ne turkaljon késsel, mert meg fogja b*szni az aram-persze én voltam totál hülyének nézve)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!