Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, intelligencia, hahó?

Figyelt kérdés

Némileg értelmetlen a kérdés. Egyértelmű hogy vannak olyan nők akiknek az intelligencia, műveltség fontos, de miért szorult ez ennyire háttérbe? Huszon évesen nem tudok egy nőt sem találni akit ne tartanék gyerekesnek, hol ott én is messze vagyok attól a szinttől, amit értelmiséginek neveznek.

Olvasom itt a kérdéséket, tele hülye gyerekes dolgokkal, korombeliek már is ott hagyták az iskolát és dolgoznak, egyetemen ugyanilyen ilyen hülye gyerekek, ahol minden a buli és az ivászat körül mozog. Kicsit kétségbeejtő, a világnak már nem érték a tudás?

2018. márc. 3. 13:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/150 anonim ***** válasza:
26%

Pedig ez egy elég alap dolog. Ha valaki nem tud érvelni és látja, hogy valamit elírtál rögtön abba fog belekötni, mivel másba nem tud.

A témához: a legtöbb nő egy unalmas fos. Ha van valami hobbid olyan társaságba kéne járnod ami azzal foglalkozik. Ott már fogsz olyan nőt is találni akinek nem csak abból áll az élete, hogy iskola után hazamegy és egész nap a faszát veri a gép előtt.

De huszonévesen ne akarj megállapodni szerintem.

2018. márc. 3. 14:39
 22/150 anonim ***** válasza:
13%

Szép kis korképet kaptunk a női természetről a válaszokban. :D De a lényeg...

A legjobb megoldás ha nem foglalkozol ennyit velük és inkább önmagadat hagyod kibontakozni. Ha okos vagy akkor te is tudod, hogy rengeteg lehetőség van az életben amit kilehet használni és egy párkapcsolatban a "nők" ebben csak visszafognának.

Használd ki te a világot és ne hagyd hogy mások használjanak ki téged!

2018. márc. 3. 14:45
 23/150 anonim ***** válasza:
89%
Ha arról kérdezett volna, hogy merre vannak hosszú hajú lányok, nem kötnék bele. De ez olyan, mint amikor a hájas disznó nők vagy férfiak sírnak, hogy nekik miért nem jut fitt pasi/nő.
2018. márc. 3. 14:45
 24/150 anonim ***** válasza:
94%

Van ahol érték a tudás,és érték az intelligencia. De az átlag 20 éveseknél ez még nem mindig számít. Akkoriban nagyrészük még tanul,felfedezi az életet,tapasztal,ilyenkor még nagyban buliznak,nem férjet és apát keresnek hanem egy jó pasit,akivel lehet szórakozni. Majd a 30-as éveikben komolyodnak talán.

Persze van kivétel,de én is többségében ezt tapasztalom. Mondjuk én személy szerint sosem tudnék mit kezdeni egy buta,együgyű pasival,csak azért mert jó pasi. Ha nincs miről beszélgetnünk,nem nyűgöz le a személyisége,nem tudom semmire értékelni partnerként.

Az vettem észre hogy úgy a férfiak és a nők is,többségében későnérők lettek,és így későbbre tolódtak az ilyen preferenciák minthogy valami igazi társat találjanak,aki többet is tud mondani mint hogy "szép vagy,gyere elviszlek".

Hidd el,ugyanilyen probléma egy igényes nőnek találni egy olyan pasit aki a nőt nem tárgyként kezeli,hanem társként,akivel beszélgetni is tud,és ad a véleményére. Éppenséggel nemrégiben beszéltünk erről egy ismerősömmel,aki szakított a 4. komolyabb barátnőjével is,és most megismert egy új csajt. Azt mondja most először tud beszélgetni egy nővel úgy mint egy baráttal. Kérdés,hogy akkor mit csináltak eddig az ilyen 5-6 éves kapcsolatokban,ha ilyen alap dolok nem voltak meg?? Számomra felfoghatatlan.

De ugyanígy tpaasztaltam én is ezt férfiaknál korábban,egyszerűen nem lehetett velük beszélgetni,semmilyen témáról,semmiről semmi információjuk,sőt VÉLEMÉNYÜK nem volt,csak a csöcsök meg a pia. És ezek jóval húszon felüli férfiak voltak,ami ugyanúgy elszomorító.

2018. márc. 3. 15:02
 25/150 anonim ***** válasza:
38%

"Most komolyan, mikor bulizzon és igyon egy nő?"

Ilyeneket egy csaj csinál, nem egy nő. :)

2018. márc. 3. 15:22
 26/150 anonim ***** válasza:
63%

Manapság erről szól az élet, és az emberiség (nem csak a nők) 80%-a ilyen. A maradék 20 százalék fele nem a te korodbeli, 5% férfi, a fennmaradó nők pedig vagy nem a te eseted vagy kapcsolatban vannak. Ezzel arra akarok utalni, hogy van talán 1 nő, aki intelligens, egyedülálló és vannak mélyebb értékei is. Emiatt lehet lejjebb kell majd adnod az elvárásaid, és saját magadat is fejleszteni.

Visszafordítva a kérdést, én úgy látom nagyon sok a kisebbségi komplexusos férfi, aki már attól papuccsá válik, ha pun.cit kap. Kevés kapcsolat szól a kölcsönösségről, és a kompromisszumokról. A pasik jó nagy része vagy papucs, vagy uralkodik a párja felett, vagy karrierista, minden mást hátra helyezve, vagy annyira utálja a nőket, hogy észre sem veszi, hogy a hiba benne is megvan, amiért a normális nőket elüldözi, vagy minden hétvégén bulizni van és eszméletlenre issza magát.

Ezek közt található olykor-olykor egy normális pasi, akit meg lehet látni, ha valaki félreteszi az egoját.

A helyesírásról pedig: nem egy pasit koppintottam már le, mert képtelen volt a magyar nyelvet rendesen használni, és még neki állt feljebb.

Egy 28 éves, kapcsolatban élő 130as IQ-val rendelkező nő

2018. márc. 3. 15:32
 27/150 anonim ***** válasza:
97%
Ha megnyugtat,buta pasi nekem se kell.
2018. márc. 3. 15:35
 28/150 anonim ***** válasza:
88%
Hm, en szakkolis vagyok es kivetel nelkul szuperintelligens, celtudatos, jofej emberek vesznek korul. Madarat tollarol, embert baratjarol. Nekem soha nem okozott gondot intelligens emberekkel korulvennem magamat, mert eleg intelligens vagyok ahhoz, hogy tudjam hol keressem oket.
 29/150 A kérdező kommentje:

#20 Alap dolog? Te komolyan elhiszed magadról hogy tökéletesen minden percben és pillanatban alkalmazod a magyar helyesírási szabályoknak megfelelő nyelvtant, amely ad1 nem tökéletes és hibátlan, van néhány kérdéses pontja, ad2 még ezen hibákat kijavítva sem lenne tökéletes, a grammatika behatárolja a gondolatokat.

#21 Még mindig nem az. Látod, most írod hogy szánalmas módon csak azzal a szándékkal köt belém hogy belém köthessen és nem érdekli hogy nem is a lényegi tartalomra reflektál, csak az a lényeg hogy ellent mondjon és nem pedig az hogy értelmeset. Szánalmas. Senki nem mondta hogy megállapodni akarod

#22 Én is így gondolom! :) Persze hogy ott a lehetőség, sőt valószínűleg majd jönni fog egy olyan nő is akire vágyom ilyen téren, de jelen pillanatban sajna ez nem nyugtat, sőt! Kifejezetten dühít!

#23 Ez még mindig körül belül olyan mint ha sérelmezném hogy a szemüveged nem tökéletesen párhuzamosan állna egy ideális vízszintes vonallal. Ettől független még rajtad van és látsz vele. Nőj fel könyörgöm.

#24 Ha elolvasod amit írtam én is arról beszéltem hogy az igény lenne meg bennünk, hogy akarjanak tanulni, felfedezni az életet és a bulizás az minden csak nem ez, nem mint ha egyébként azt mondanám hogy nem lehet bulizni, vagy hogy én ne akarnék bulizni meg inni. Csak férjet és apát lehet keresni? Mindig a végletek.

Én is így vagyok, persze áll a farkam de egy idő után ez a "lelkesedés" elvész és nem marad semmi utána. Jól mondod, elszomorító.

30/150 anonim ***** válasza:
91%

Lehet szidni a női természetet, de hahó, sok bugyuta férfinek az a művészet hogyan hányja össze magát a legolcsóbban szombaton.

A világban vannak akiknek érték a tudás. Vannak olyan nők, akikkel lehet értelmesen beszélni, akik nem gyerekesek, de nagyon valószínű, hogy nem akad meg rajtuk sokak szeme, mert komolyabbak, jobban a tömegben vannak. Mindig a gyerekes, vagy nagyszájú, menő nők lesznek előtérben, a folyton bulizók stb. Amúgy meg csak annyit, hogy ahogy észreveszem a valamilyen szinten butább embereknek több randi jut. Ez van. Többen vannak, egymásra találnak, gondolom nem agyalnak annyit egy kapcsolaton.

Magam sem vagyok értelmifogyatékos, de inkább legyen egy kicsivel butább pasim akivel lehet poénkodni is, mint egy magát szörnyen intelligensnek gondoló, engem lenéző alak...

2018. márc. 3. 17:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!