Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, intelligencia, hahó?

Figyelt kérdés

Némileg értelmetlen a kérdés. Egyértelmű hogy vannak olyan nők akiknek az intelligencia, műveltség fontos, de miért szorult ez ennyire háttérbe? Huszon évesen nem tudok egy nőt sem találni akit ne tartanék gyerekesnek, hol ott én is messze vagyok attól a szinttől, amit értelmiséginek neveznek.

Olvasom itt a kérdéséket, tele hülye gyerekes dolgokkal, korombeliek már is ott hagyták az iskolát és dolgoznak, egyetemen ugyanilyen ilyen hülye gyerekek, ahol minden a buli és az ivászat körül mozog. Kicsit kétségbeejtő, a világnak már nem érték a tudás?

2018. márc. 3. 13:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/150 anonim ***** válasza:
94%

"büszkén felvállalják hogy buták"

Te sem hatódtál meg a helyesírásodra tett kritikán. Nem akarsz fejlődni, több lenni? Én szeretek mindenféléről beszélgetni, új dolgokat tanulni, de ha látom, hogy így írsz, nem veled tenném.

2018. márc. 3. 13:28
 12/150 A kérdező kommentje:

"Most komolyan, mikor bulizzon és igyon egy nő? Majd amikor 2 gyereke lesz? Nem attól nem intelligens valaki, mert élvezi, hogy fiatal."

Na erre nagy ívben teszek, ha valakinek erre van szüksége hogy azt érezze él, akkor gratulálok hozzá, magasabbra is emelhette volna a lécet. Szép kifogás ez arra hogy hibázhassunk és idióták legyünk ugye?

Én nem a lexikális tudásról beszélek, annak én is híján vagyok, de persze igazad van. Igen, igen erről beszélek, mindenki tele traumákkal, mindenki szorong, mindig beteg és senki nem akarja megérteni, senki nem akar több lenni, csak takaródznak, kifogásolnak, hibáztatnak, mutogatnak, mint a gyerekek nem képesek szembe nézni magukkal, a gondokkal, meg kell őket tanítani ezekre, de nehéz és inkább választják ezt a világtalan utat. Pontosan!

2018. márc. 3. 13:29
 13/150 A kérdező kommentje:
Most komolyan a helyesírás a fő váza az intelligenciának? Szerintem szánalmas akadékoskodás, megint a tálalás a lényeg, nem pedig a tartalom, az hogy hogyan és nem az hogy mit? Hidd el, én sem bánom hogy nem velem :)
2018. márc. 3. 13:32
 14/150 anonim ***** válasza:
76%
Azért, mert te egy besavanyodott pasi vagy, a nők többsége fiatalon igenis élni akar, bulizni, szórakozni és ismerkedni. Emellett még érdeklődhet nagyon sok dolog után, aztán lazíthat. És számomra pont te nem vagy intelligens, mert bár nem is ismered őket, de véleményt azt tudsz alkotni. Inkább szimplán féltékeny vagy az ilyen emberekre, akiknek életük is van.
2018. márc. 3. 13:35
 15/150 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis, ez csak igényességet, olvasottságot jelöl. Nem az intelligencia fokmérője, de igenis fontos. És elég alap dolog.
2018. márc. 3. 13:40
 16/150 anonim ***** válasza:
85%
Én, mint inteligens nő, felvont szemöldökkel olvasom azt, amit írtál. Szállj le a földre. Nyilván fontos, hogy nyitott legyen arra valaki, hogy több legyen, de a stílusod valami botrányos. Arrogáns vagy.
2018. márc. 3. 13:42
 17/150 anonim ***** válasza:
100%
Mert több hülye van,aki intelligensnek hiszi magát, mint ténylegesen intelligens ember, aki nem nagyképű.
2018. márc. 3. 13:45
 18/150 A kérdező kommentje:

#14 Jól van, jól van köszönöm!

#15 Sok minden fontosabb nálad, nem alap dolog tökéletes írni, s messze nem olvashatatlanul hibázok.

#16 Te mint intelligens nő? Félelmetes kezdődik! A földön vagyok, már is a nagy intelligens nő rám és a stílusomra reflektál, nem pedig a mondanivalómra, minő emelkedettség, minő értelem. Arrogáns vagyok? Mert te arrogánsnak akarsz látni? Úgy nem nehéz annak lennem.

#17 Csak nem rám gondolsz?

2018. márc. 3. 14:00
 19/150 anonim ***** válasza:
80%

A diplomám megszerzésében nem akadályozott meg egy két kába éjszaka...

Az intelligencia téged sem vet fel, ha túl egyoldalúan nézed a dolgokat..

32N

2018. márc. 3. 14:02
 20/150 anonim ***** válasza:
99%
De, alap dolog az anyanyelveden hibátlanul írni.
2018. márc. 3. 14:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!