Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, intelligencia, hahó?

Figyelt kérdés

Némileg értelmetlen a kérdés. Egyértelmű hogy vannak olyan nők akiknek az intelligencia, műveltség fontos, de miért szorult ez ennyire háttérbe? Huszon évesen nem tudok egy nőt sem találni akit ne tartanék gyerekesnek, hol ott én is messze vagyok attól a szinttől, amit értelmiséginek neveznek.

Olvasom itt a kérdéséket, tele hülye gyerekes dolgokkal, korombeliek már is ott hagyták az iskolát és dolgoznak, egyetemen ugyanilyen ilyen hülye gyerekek, ahol minden a buli és az ivászat körül mozog. Kicsit kétségbeejtő, a világnak már nem érték a tudás?

2018. márc. 3. 13:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/150 A kérdező kommentje:

Én azt nem értem hogy miért a férfiakról sírunk most? Ez az én kérdésem a nőkről! Majd ha lesz egy kérdés a férfiakról, akkor majd ott róluk sírunk jó? Attól hogy a férfiak is idióták, már nektek is megengedett? Vagy mit is támaszt ez alá? Ez a folytonos mutogatás, nulla kritika? Nem azért idióták a férfiak, mert a nőknek erre igénye van? Vagy azért van erre igénye a nőknek, mert muszáj leadniuk ha akarnak valakit, bár ez utóbbi módfelett baromság. Mindkettő nem hibás. Itt nem nemekről van szó, emberekről, csak engem speciál nők érdekelnek, lépjünk túl a tény felett. Az tény, már megvan állapítva.

Komolyabbak, jobban a tömegben vannak? Kb mind ha azt írnád hogy kirívóak, ezért nem kirívóak. Így van nem agyalnak rajta, idióták, idióták egymásnak teremtve, ezért dühít. Attól hogy valaki intelligens miért nézne le? S ha nem akarod hogy lenézzenek, miért nem jutsz el olyan szintre, ahelyett hogy olyat keresnél aki nem tudja megtenni?

2018. márc. 3. 17:44
 32/150 anonim ***** válasza:
97%

"Alap dolog? Te komolyan elhiszed magadról hogy tökéletesen minden percben és pillanatban alkalmazod a magyar helyesírási szabályoknak megfelelő nyelvtant, amely ad1 nem tökéletes és hibátlan, van néhány kérdéses pontja, ad2 még ezen hibákat kijavítva sem lenne tökéletes, a grammatika behatárolja a gondolatokat."

Igen, tökéletesen teszem. Ha valamit nem tudom, hogy kell írni, akkor megnézem a google-lel. Ha lusta vagyok telefonon azt nézegetni, akkor átfogalmazom a mondanivalómat; mivel olvasott vagyok, nem esik nehezemre ugyanazt a dolgot többféleképpen kifejezni.

Azt meg nem hiszem, hogy behatárolná a gondolatokat, hogy a "hogy" elé vesszőt tegyél.

2018. márc. 3. 18:11
 33/150 anonim ***** válasza:
77%
Kèrdező te egy idióta vagy!
2018. márc. 18. 20:50
 34/150 anonim ***** válasza:
0%
Szomorúan tapasztalom, hogy tényleg kevesebb az értelmes nő, mint az értelmes férfi. Mintha a nők egy nagy része amint megtapasztalná, hogy a szépségével egy csomó pasit megkaphat, elfelejtené magát belső terén fejleszteni. Ez az oldal tökéletes példa erre. Rengeteg kérdés abból áll, hogy a férfiak összefüggésekről írnak, logikusan érvelnek, erre kapnak válaszként nőktől egy pár soros beszólást a magas lóról.
2018. márc. 19. 02:56
 35/150 A kérdező kommentje:
Hát persze, mert a mai modern nők már rájöttek hogy a p*nci hatalom, mi a fenéért csinálnának bármit is, ha a hülye férfiak mind dugnának és p*nci kell nekik ehhez, nekik meg van. Kit érdekel hogy okos-e csúnya-e, csak p*ncija legyen. Ez a sok idióta férfi hibája is, de a nőktől sem fosztom meg a felelősséget, hogy annyi igény nincsen bennük, hogy ennél többek legyen, hogy a legtöbb nőnek tök oké, hogy a p*ncija nélkül nem marad semmi belőlük.
2018. márc. 19. 16:52
 36/150 anonim ***** válasza:
96%
Kedves kérdező, Belőled árad az intelligencia!
2018. márc. 19. 19:21
 37/150 anonim ***** válasza:
11%
#36: Pont annyira árad belőle az intelligencia, mint a válaszodból, ami szimpla beszólás és a rengeteg lepontozóból.
2018. márc. 19. 22:56
 38/150 anonim ***** válasza:
100%
Hahó...én meg az okos, intelligens férfiakat kedvelem, de rajtuk is azt látom, hogy a mai kondi-szoli-műköröm-s.ggig érő hajú buta csajok után folyatják a nyálukat, engem észre sem vesznek, mert nem ilyen vagyok, így meg persze a személyiségemet sem ismerik meg.
2018. márc. 26. 23:13
 39/150 anonim ***** válasza:
16%

#38: Ezt hagyjuk. Az összes így panaszkodó csaj szimplán csak irigy és egyből kondis cicababának titulál mindent csajt, aki elvisz előlük egy főnyeremény pasit. Akik meg jelentkeznének náluk és nem néznek ki elég jól, azok meg mennek a levesbe.

Az intelligens srácok NEM a "kondi-szoli-műköröm-s.ggig érő hajú buta csajok" után futnak.

2018. márc. 26. 23:17
 40/150 anonim ***** válasza:
100%
39: de, utánuk futnak. És nem nem veszem észre a pasikat, akiknek tetszem, hanem senki nem vesz észre.
2018. márc. 27. 09:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!