Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azzal kezdeném, hogy a házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal kezdeném, hogy a házasságom jó, de legalább átlagos. Megismertem egy fiatal férfit, és elvarázsolt. Vannak gyerekeink, nincs gond, csak olyan szürke lett. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Amiért kétségeim vannak, hogy a lángolás múlásával milyen lenne a kapcsolatunk. Lenne e olyan mint a mostani? Legalább. Meg nem tudom rossznak mondani a házasságom, csak amióta van ez a fiú, azóta tűnik egyre rosszabbnak. A barátnőim szerint hülyeséget csinálok, mert azoknak jó a változás akik nagyon rossz kapcsolatban vannak. Ebben a kapcsolatban viszont egyre nagyobb hiányérzetem van. A szexhez sincs kedvem a férjemmel, pedig 13 év után szinte napi rendszerességgel volt még. Tudom mit kellene tennem, de most már rosszul érzem magam ha a férjemmel vagyok. Mi a megoldás?
2018. jan. 4. 12:53
 81/105 A kérdező kommentje:
Sehol. Teljesen elhidegült tőlem. Nem is akarja meghallgatni amit mondok. Nem akarja a háezasságunkat helyrehozni. Szerinte a házasságot egyedül én tettem tönkre. De szerintem ha minden jó lett volna akkor nem mentem volna máshoz. Erre azt mondta, hogy szabad az út, ahhoz megyek akihez akarok. De Én meg akarom menteni a hazasságunkat, Ő pedig magasról tesz az egészre. Egyedül küzdök, semmi segítséggel. Azért szar érzés, hogy 13-14 év ennyit jelent neki.
2018. szept. 24. 11:47
 82/105 anonim ***** válasza:
100%

Egeszen elékepsztő amit most összehordtál. Kérdező, gondolkodj már el magadon nagyon mélyen! Mert mást nem csinálsz, csak magadat mentegeted, és mást hibaztatsz a gerinctelenseged miatt.

A férjed a hibás, mert nem akarja megmenteni a hazasságotok, es csak ennyit jelentett neki 13 év? Miért, neked mennyit jelentett, hogy simán csaltad hónapokon keresztül, és most is csak azért akarsz belé kapaszkodni, mert a szeretőd lekoptatott.

Ha minden jó lett volna, nem mentél volna máshoz? Te magad jegyezted meg itt többször is, hogy addig minden jó volt, míg nem jött a srác. És hogy már így meg úgy nem akarsz a férjeddel lenni, idegesít, szexelni is nyűg vele stb. Te magad állítottad kész tények elé a férjed, hogy a házasságotokat nem lehet megmenteni, mást szeretsz. Akkor most miert is kéne neki barmit is tenni? Teljesen természetes, hogy nem akar veled foglalkozni azok után, hogy honapokig mással dugattad magad, és most is csak azert kapálozol mert ejtettek.

Akkor kellett volna tenni érte, akkor lehetett volna megmenteni, mielőtt viszonyt kezdtél. Nem amikor mar csak az egyedüléttől menekülsz.

Jól látja a férjed, te tetted tönkre a dolgokat. De egyre jobban bebizonyítod milyen jellemtelen ember is vagy valójában.

2018. szept. 24. 13:51
 83/105 A kérdező kommentje:
És nem volt még olyan, hogy hasonló dolog történt házasságokban? Nem volt olyan, hogy ezek a házaspárok együtt maradtak? Millió félrelépés volt már, és sok házasság egybemaradt, sőt jobbak is lettek. A megcsalt fél jobban igyekezett, hogy ne legyen indok újra a félrelépésre. Természetesen a félrelépőnek tanulni kell az esetből, de símàn megoldható az újrakezdés.
2018. szept. 24. 18:17
 84/105 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván van olyan. De az esetek többségében sz.rt sem ér már az egész. A megcsalt fél már nem tud bízni a másikban. És bocs, de nem neki kene kapálóznia, hogy újra ne csaljak meg. A házasságotok jo volt, csak épp jött egy gavallér, te meg rohantál a karjaiba.

Normális ember a hűtlent vágja ki mint macskát wc-zni. Azok szoktak szemet hunyni felette, vagy legalábbis megptlrobalni, akiknek nincs önbecsülésük, úgy érzik nem találnanak mást, vagy egyéb érdekek fűzik az együtt maradáshoz. Pl. nincs hova mennie, mert a lakás nem az övé, albérletet nem tudna fenntartani stb.

És ami még nálatok lényeges, hogy te qrvára nem bántad meg, és nem is szereted a férjed, egyszerűen csak nem akarsz magadra maradni. Nem lebuktál egy megcsalással, hanem konkrétan bejelentetted, hogy elhagyod, majd mikor nem kellettél a ficsúrnak mentél vissza dörgölőzni, hátha oda még kellesz. Ne gondold, hogy a férjed nincs tisztában ezzel. Nem függ tőled, önbecsülése rendben van, semmi oka, hogy ezeknek tudatában kiváncsi legyen rád.

2018. szept. 24. 18:31
 85/105 acelsziv ***** válasza:
100%

Te nem egyszerűen megcsaltad. A képébe toltad, hogy másba vagy szerelmes és vele akarsz lenni. Ez már több a megcsalásnál. Gyakorlatilag elváltál tőle csak még papíron együtt vagytok.

És most a férjed a hibás amiért nem teper utánad? Ő a hibás, mert te egyszerűen félrementél? Ő a hibás azért mert nálad nem volt valami kerek a házasságotokkal kapcsolatban és ahelyett, hogy szóltál volna neki félrekúrtál?

És még csodálkozol, hogy kutyába nem néz amiőta visszakullogtál hozzá? Mert ha a kisbika nem dob ki akkor vissza se mentél volna.

Szállj már magadba.

2018. szept. 24. 19:06
 86/105 anonim ***** válasza:
48%

én megértem, hogy meginogtál, mert velem is előfordult, bár én semmi fizikai dolgot nem csináltam, csak flörtöltem, de lényegében szerintem ugyanazt kerestük. Egy x éves kapcsolat már tud unalmas lenni, vagy csak eleged van ugyanazokból a megszokott háklikból, hülyeségekből, ugyanabból a rutinból, stb. és már nem nyújt szenvedélyt a kapcsolat.

Ez szerintem totál érthető.

Amit nem értek, hogy felnőtt, tényleg felnőtt létedre, mert ha jól gondolom, negyvenes vagy, hogy dobhattál oda mindent anélkül, hogy legalább tisztáztad volna a másik féllel, hogy mit akar. Mert az én tapasztalatom, hogy a legtöbb izgalmas férfi, pláne aki foglalt nőre hajt, az csak kalandot akar. Persze kellesz neki abban a pillanatban, de nem akar veled tervezni. És ennyi idősen már tényleg a dolgok mögé kellett volna nézni, mielőtt feladsz mindent, hiszen bőven van/volt vesztenivalód.

Most már ezt sajnos szerintem túlságosan elrontottad, mert pechedre olyan férjed van, akinek van önérzete.

Legközelebb próbálj kicsit hidegebb fejjel gondolkodni. Én értem, hogy te mit keresel és mire vársz, de ezek a fellángolások az esetek nagy részében sajnos csak kérészéletűek, és nem lehet rájuk alapozni. De legalábbis az őszinte kommunikációt azelőtt kell megejteni, mielőtt felrúgod az egész addigi életedet.

2018. okt. 2. 22:07
 87/105 anonim válasza:
100%
Azóta mi a helyzet?
2018. dec. 10. 02:19
 88/105 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi változott, de valami változott. Nem hajtja, hirtelen a válàst, beszélgetünk is normálisan. Felvetette esetlegesen a nyitott házasság kérdését. Anyagiakban , viszont gond van. Csak és kizárólag annyival szàl bele a háztartás költségeibe, amennyivel Én. Ráadásul minden vásárlás csekkbefizetés esetén el kell számolnom. A pènze többi részét állítólag elkölti. Állítólag nem nőzik. Viszont ennyi pénzből megèlni is alig lehet. Nem is értem miért csinálja?
2018. dec. 16. 20:30
 89/105 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert csak az anyagiak miatt maradtál vele, ő pedig szépen tesz félre pénzt.
2018. dec. 16. 21:11
 90/105 anonim ***** válasza:
74%
A fèrjed okos, jól csinálja. Te meg buta vagy, hogy nem látod át, pedig teljesen egyèrtelmű.
2018. dec. 16. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!