Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azzal kezdeném, hogy a házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal kezdeném, hogy a házasságom jó, de legalább átlagos. Megismertem egy fiatal férfit, és elvarázsolt. Vannak gyerekeink, nincs gond, csak olyan szürke lett. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Amiért kétségeim vannak, hogy a lángolás múlásával milyen lenne a kapcsolatunk. Lenne e olyan mint a mostani? Legalább. Meg nem tudom rossznak mondani a házasságom, csak amióta van ez a fiú, azóta tűnik egyre rosszabbnak. A barátnőim szerint hülyeséget csinálok, mert azoknak jó a változás akik nagyon rossz kapcsolatban vannak. Ebben a kapcsolatban viszont egyre nagyobb hiányérzetem van. A szexhez sincs kedvem a férjemmel, pedig 13 év után szinte napi rendszerességgel volt még. Tudom mit kellene tennem, de most már rosszul érzem magam ha a férjemmel vagyok. Mi a megoldás?
2018. jan. 4. 12:53
 71/105 anonim ***** válasza:
100%
De korábban ez a srác azt mondta, hogy szívesen összeköltözne veled? Vagy hogy érthettétek ennyire félre egymást?
2018. máj. 29. 07:26
 72/105 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd már szegény férjed, jobbat érdemel...
2018. máj. 29. 07:38
 73/105 anonim ***** válasza:
100%

Ez az a pont, ahol illik őszintének lenni, és bevallani a nyílvánvalót, hogy volt minden. Szex is.

Aztán emelt fővel beadod a válást.

Idővel fel fogod dolgozni, hogy pár jó numeráért tetted tönkre a házasságod.

2018. máj. 29. 08:43
 74/105 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, józan gondolkodású ember nem fogja elhinni, hogy azért borítottál 13 évnyi egyébként jól működő házasságot, ahol gyerekek is vannak, mert csak úgy (fizikai érintkezés) nélkül beleszerettél másba. Ez még a tinikapcsolatokba, meg "sima" együttjárós kapcsolatokba még előfordul, de egy házasságot senki nem ad fel olyanért, akihez még nem került közel. Ilyen nincs. Magyarázkodhatsz, hogy csak őt nem akarod megbántani, de igazából az van mögötte, hogy a gerinctelenségedet nem mered felvállalni. Csakhogy a férjed se most jött le a falvédőről, és azzal, hogy hülyének akarod nézni, csak rontasz a helyzeten.

A sráccal meg egyáltalán beszéltetek erről komolyabban, hogy hogy képzeli el a kapcsolatotok? Akar-e komolyabban ebbe belebonyolódni, és nem csak amolyan légyottokra mint előtte? Az kevés, hogy megbeszéltétek jobb lenne többet együtt lenni. Ez a döntésed főleg nem arról szólt, hogy most a heti 1 akkalmat 3-ra növelitek, hanem sokkal többről.

És ezt a "sokkal többet" már nem akarta.

2018. máj. 29. 09:33
 75/105 anonim ***** válasza:
100%
Mi van most Veled kérdező?- milyen irányt vett azóta az életed ?
2018. júl. 1. 12:14
 76/105 A kérdező kommentje:
Sok jó nincs mostanában. A férjem tényleg nem hiszi el, hogy csak szex nélkül voltunk a sráccal. Vele is beszéltem, Ő valamivel gyakrabban akart volna szexelni, csak ennyit akart. Kapcsolatról is kérdeztem. Azt mondta, hogy símán lefeküdtem vele a férjem, családom mellett. Még véletlenül sem akarna kapcsolatot, és idegeskedni. Hiába magyaráztam, hogy Ő az első, nem érdekelte. Szerinte az adottságaink sem stimmelnek, nem egymáshoz valók. Hát ennyi. A férjem ahogy sejtem a lehetőségeit nézi meg, hogy mit tehet, mit nem. De mint házasság már úgy érzem, hogy vége.
2018. júl. 1. 13:48
 77/105 anonim ***** válasza:
100%
azt nem értem, hogy miért nem beszéltél előtte a fiúval, mielőtt felrúgtad a házasságodat.
2018. júl. 1. 17:48
 78/105 acelsziv ***** válasza:
100%

Még mindig hazugságokat erőltetsz ahelyett, hogy elé állnál é őszintén elmondanád, hogy mi volt. Lehet, hogy még értékelné is az egyenességet.

De azért a srácnak is van esze, hogy nem akart összejönni egy ilyen hmmm... jelzőt nem írok. Magadtól is tudsz párat.

2018. júl. 1. 21:08
 79/105 anonim ***** válasza:
100%

22: Arról igenis lehet tenni, hogy ne verjünk át mást!

A legtöbb ember nem tesz ilyet senkivel, az ellenségével sem, amit te a férjeddel.

Neki JOGA van tudni, mi történik a házasságában, és joga van dönteni, hogy ebben a helyzetben akar-e a férjed maradni. Nem csak tudatlanul várni, hogy te dönts az ő életéről!! Mint egy vagyontárgyat, úgy kezeled, nem mint egy embert.

'Megtartsam vagy ne?...' Könyörgöm, ő egy ember, saját akarattal. Ez talán az ő döntése kéne legyen, nem a tied!

2018. szept. 23. 23:09
 80/105 acelsziv ***** válasza:
100%
Közel három hónap után hol tartotok?
2018. szept. 23. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!