Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azzal kezdeném, hogy a házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal kezdeném, hogy a házasságom jó, de legalább átlagos. Megismertem egy fiatal férfit, és elvarázsolt. Vannak gyerekeink, nincs gond, csak olyan szürke lett. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Amiért kétségeim vannak, hogy a lángolás múlásával milyen lenne a kapcsolatunk. Lenne e olyan mint a mostani? Legalább. Meg nem tudom rossznak mondani a házasságom, csak amióta van ez a fiú, azóta tűnik egyre rosszabbnak. A barátnőim szerint hülyeséget csinálok, mert azoknak jó a változás akik nagyon rossz kapcsolatban vannak. Ebben a kapcsolatban viszont egyre nagyobb hiányérzetem van. A szexhez sincs kedvem a férjemmel, pedig 13 év után szinte napi rendszerességgel volt még. Tudom mit kellene tennem, de most már rosszul érzem magam ha a férjemmel vagyok. Mi a megoldás?
2018. jan. 4. 12:53
 61/105 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb lenne, ha szembenéznél a tényekkel, akkor is, ha fáj.

A srác azért jött össze egy házas nővel, mert kockázat mentes szexkapcsolatot akart. Eszébe sincs a nyakába venni egy elvált anyát gyerekestől.

A férjeddel meg ennek itt annyi. Tudja, hogy mást szeretsz. Lehet, hogy ő is elkezdett ismerkedni. Te írtad, hogy jó parti.

Most jön az a rész, hogy megeszed, amit főztél, és megpróbálsz megállni a saját lábadon, férfi nélkül.

2018. máj. 14. 20:49
 62/105 acelsziv ***** válasza:
100%

Olvasd csak el a 9 -es választ. Miről is beszéltem akkor neked.

A linkelt kérdésben lévő nő is ugyanígy járt. Elveszített mindent. Férjet, pénzt, gyerekeket.

Most csak árnyéka önmagának és csak arra tud gondolni mekkora marha is volt. Abban a kérdésben a te jövőd is le van írva.

2018. máj. 14. 20:52
 63/105 anonim ***** válasza:
13%
hát mást nem tudsz tenni, mint hogy próbálsz visszamenni a férjedhez, hátha ad még egy esélyt. Ha meg nem, akkor így jártál. szerintem 40 körül már kicsit illik máshogy látni a szerelmet, főleg, ha gyerekekért vagy felelős. Elég sokan mondták neked itt, hogy hülyeséget csinálsz. Simán vihetted volna tovább a szeretői viszonyt, mindenki boldog lett volna.
2018. máj. 14. 20:52
 64/105 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ne ,,táncolj" vissza a férjedhez. Majd lesz valaki más:) de vele már nem voltál boldog. Ne csináld "ha ló nincs, jó a szamár" taktikát. Még jobban megbántanád.
2018. máj. 15. 10:37
 65/105 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz nagyon tenni semmit. Megeszed amit főztél, és beletörődsz, hogy jó nagy marha voltál, hogy szétcseszted a jó házasságod egy jó férjjel egy ficsúrért, aki csak dugni akart. És most nem arra gondolok, hogy nem kellett volna a válást előhoznod a férjednek, az már igy volt rendjén, a házasságod akkor szúrtad el, mikor találkozgatni kezdtél a sráccal. Hogy lehettél olyan naiv, hogy azt gondoltad, egy nálad ennyivel fiatalabb férfi azért kezd veled, hogy aztán a társad legyen? Azt írtad nem a szexért mentél bele, akkor meg mégis mire számítottál tőle? A huszonéves srácok nem azért környékeznek meg házas, családos asszonyokat, hogy elszedjék a férjüktől és neveljék a pulyájukat, hanem mert kötetlen szexkapcsolatot keresnek. Ezt át kellett volna látnod, és már akkor az "udvarlásánál" úgy elküldeni a frászba, hogy csak úgy porzik utána az út. De nem, mert téged elvakított a dolog, hogy kellesz egy jóval fiatalabb férfinek. És ezért megérte felszarvazni a férjed és szétzúzni a családi idillt.

Már mikor kiírtad a kérdést a legtöbbünk boritékolta, hogy ez lesz.

Hat mostmár mindegy, hagyd menni a fiúcskát ha menni akar, aztán most egy ideig egyedül kell boldogulj.

2018. máj. 15. 11:48
 66/105 anonim ***** válasza:
84%
A házasságod mar késő rendbe hozni. A férjed sem hülye, tudná, hogy csak azert táncolnál vissza, mert nem kellettél az új szerelmednek. Ha bele kezdtél, játszd végig a játékot, es viseld a tetteid következményeit.
2018. máj. 15. 12:02
 67/105 anonim ***** válasza:
48%
Mi újság kerdező, történt azóta valami?
2018. máj. 18. 18:03
 68/105 anonim ***** válasza:
70%
Hát, ez eléggé várható volt, hogy ki fog téged dobni a pasi egy idő után. 30 éves férfiként én se vennék a nyakamba egy idős nőt hosszú távon, akinek ráadásul férje és gyerekei vannak.
2018. máj. 20. 13:28
 69/105 A kérdező kommentje:
Szexkapcsolatért jött volna össze? Nem tudom. Úgy néz ki nem is fogom megtudni. De ha igen, akkor legyen ennyivel boldog. Én nem a szex miatt akartam vele lenni. Így visszagondolva, és megalázva azt kell mondanom, hogy szexben sokat kell javulnia. Még az átlag aljához is sok kell. Otthon nagyon rossz a hangulat, próbálok békülni, de nem érzek javulást. Bizonygatom, hogy nem volt semmi, de nem igazán hiszi.
2018. máj. 27. 15:50
 70/105 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig csak szexre utazott ezek szerint. De akkor nem is mondott semmit?

A férjeddel meg nem értem mostmar miert kapálózol. Csak hogy ne legyél egyedül? A kérdésedben állandóan azt hangoztattad, hogy már nem szereted, nem akarsz vele lenni. Most ilyen nincs ló jó a szamár alapon ne erőltesd.

2018. máj. 27. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!