Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal kezdeném, hogy a házasságom jó, de legalább átlagos. Megismertem egy fiatal férfit, és elvarázsolt. Vannak gyerekeink, nincs gond, csak olyan szürke lett. Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Amiért kétségeim vannak, hogy a lángolás múlásával milyen lenne a kapcsolatunk. Lenne e olyan mint a mostani? Legalább. Meg nem tudom rossznak mondani a házasságom, csak amióta van ez a fiú, azóta tűnik egyre rosszabbnak. A barátnőim szerint hülyeséget csinálok, mert azoknak jó a változás akik nagyon rossz kapcsolatban vannak. Ebben a kapcsolatban viszont egyre nagyobb hiányérzetem van. A szexhez sincs kedvem a férjemmel, pedig 13 év után szinte napi rendszerességgel volt még. Tudom mit kellene tennem, de most már rosszul érzem magam ha a férjemmel vagyok. Mi a megoldás?2018. jan. 4. 12:53
52/105 A kérdező kommentje:
Mi történhetett? Amióta lerendeztem mindent, azóta alig ér rá, nem tudunk találkozni, és olyan furcsa nagyon. Pedig elötte megbeszéltük, hogy jó lenne többet együtt lenni. Otthon is rossz a hangulat, és valami gond a kapcsolattal is van. Ötlet?
2018. máj. 11. 21:12
53/105 anonim válasza:
Tőle nem kérdezted, hogy mi változott?
Amúgy lehet, hogy csak addig volt neki erdekes ez a kapcsolat, amíg titkos volt. Most hogy akkor rendesen vállaljátok fel egymást meg egyebek már nem kell neki. Azt kell mondjam, hogy ez engem nem lep meg, valahol ez volt a várható....
54/105 anonim válasza:
Két szék között a földre... :-)))
56/105 anonim válasza:
Az élet egyetlen értelme a szex. Használd ki!
57/105 anonim válasza:
hát, a szeretőd valòszínűleg nem hosszú távra tervezte veled. ettől függetlenül ne maradj együtt a férjeddel csak azért, hogy ne legyél egyedül...
60/105 A kérdező kommentje:
Hogy mi történt? Nem tudom. Két szék között a földre ülhettem. Egy hete már csak pár szavas üzenetek vannak. Szépen gyorsan eltűnt. Igazából a döbbenetből még fel sem ébredtem. Próbálom értelmezni a reakcióit, de azok nagyon rossz irányba mutatnak. Fogalmam sincs mit tegyek.
2018. máj. 14. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!