Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
48 éves korban egy nő találhat még párt magának, vagy minden férfi kizárólag nem átlagos külsejű, fiatal bombázót akar, a saját korától és kinézetétől függetlenül is?
Anyu is ennyi volt, mikor összeismerkedett a mostani párjával, és nagyon szeretik egymást:) szóval semmi sincs veszve:) kitartás:)
üdv
L/20
Hogyne. A kijelentes meg detto igaz a nokre is, jokepu, izmos, magas es gazdag pasikra buknak, es enyhen szolva is el vannak szallva maguktol joparan. De az igenyek elobbutobb osszhangba kerulnek a lehetosegekkel.
Szoval egy 50-60 koruli, de meg jo karban levo maganyos ferfi eselyes, mar ha komoly kapcsolatra van igenye.
Utolsó:)
De helyes történet:)
Én azért a korombelieket tartom magamhoz valónak.
Csak azt látom, hogy ők pedig a náluk 10-el fiatalabbakat.
Úgy ötvenöt éves korig gondolom megfelelőnek, és a 70 évesek jönnek.
Értitek? A férfiak, akiket ismerek mind a fiatalabb nőket keresik, pedig nem vagyok elhízott, nem vagyok ronda, buta sem. Egy átlagosan jó külsejű, normális nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!