Hogy lehet hogy egy átlagos testalkatú, vagy inkább vékony fiatal lány ennyi ételt meg tud enni?
Ez alkati kérdés. A barátom is annyit eszik, mint egy disznó, édességet is minden és semmit nem mozog, sőt! Mégis olyan a combja, mint az én karom (nagyon férfias jelenség:)
Ezek a gének, meg biztos gyors az anyagcseréje. Én már attól is hízom, ha ránézek
Ha szélsőségesen sok kaját eszik meg, és egy idő után a csaj eltűnik a fürdőszobában, akkor lehet, hogy baj van, azaz táplálkozási zavar áll fenn. Bulimiára lehet gondolni - amikor a beteg iszonyat sok kaját megeszik, és aztán hánytatja, esetleg hashajtózza magát. (De egy családtag ezt úgyis észreveszi.)
Remélem, hogy nincs baj és csak a tizenéves kor természetes farkasétvágyáról van szó, ebben az esetben örülj neki,hogy a lányod/barátnőd (nem írtad, ki) nem fogyókúramániás, mint annyi kortársa - akkor ne tégy megjegyzést, hadd egyen jókat, jóízűen! :))))))))
jaj a rokonom az nem sovány, és nem is hánytatja magát, de nem azt kérdeztem, hogy miért nem hizik, hanem azt, hogy hogy tud annyi kajáét megenni, ami nekem már sok, mikor nem is nagy a gyomra, azaz nem erőps férfiról van szó, én ettől a mennyiségtől már rosszúl lennék, én sem hizok, de én ennyi kajától már hánynék :)
remélem érthetőbb volt így már, mire gondolok
de köszönöm a ávlaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!