Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azzal kezdeném, hogy a házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal kezdeném, hogy a házasságom jó, de legalább átlagos. Megismertem egy fiatal férfit, és elvarázsolt. Vannak gyerekeink, nincs gond, csak olyan szürke lett. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Amiért kétségeim vannak, hogy a lángolás múlásával milyen lenne a kapcsolatunk. Lenne e olyan mint a mostani? Legalább. Meg nem tudom rossznak mondani a házasságom, csak amióta van ez a fiú, azóta tűnik egyre rosszabbnak. A barátnőim szerint hülyeséget csinálok, mert azoknak jó a változás akik nagyon rossz kapcsolatban vannak. Ebben a kapcsolatban viszont egyre nagyobb hiányérzetem van. A szexhez sincs kedvem a férjemmel, pedig 13 év után szinte napi rendszerességgel volt még. Tudom mit kellene tennem, de most már rosszul érzem magam ha a férjemmel vagyok. Mi a megoldás?
2018. jan. 4. 12:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 anonim ***** válasza:
100%
hát nagyon igaza van a férjednek. jó vicc, hogy pont annyival akar beszállni mint te. még tartson is el azok után, hogy megaláztad? Nem igazán tudom, hogy min csodálkozol.
2018. dec. 17. 19:23
 92/105 A kérdező kommentje:
Végre kis nyugalom. Legalább a Karácsony nyugalomba telt. Egyébként biztos a pénzét valahova félreteszi, mert a számlán nincs.
2018. dec. 26. 21:25
 93/105 anonim ***** válasza:
100%
A férjed menti a pénzét, válni fog, hidd el.
2018. dec. 26. 21:50
 94/105 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok szemét lenni, de az ilyen nőt halljátok.. tűzbe kéne dobni vagy nem tudom.

Na, akkor vegyük sorba;

1. 13 évig békében éltél, gondolom jóban rosszban.

2. Jött egy fiatalabb bika, aki az ingyenmilfp*nci szagát megérezve rádtapadt.

3. Te abban a minutumban felnagyítottad a férjed összes hibáját és azonnal kiszerettél belőle(?).

4. Kitálaltál a mitsemsejtő férjednek, gondolom iszonyat jól is érezhette magát.

5. Mindenki járja a maga útját.

6. Egyszer csak koppansz, ugyanis a kisfiúnak is benő a feje lágya, faxnak kell egy anyuka minden nyűgével + más gyerekével.

7. Megpróbálsz visszakapaszkodni a végletekig megalázott férjedhez, aki JOGOSAN utasít el téged.

8. Te viszont, mint a vaktyúk a sötétben, nem érted, hogy mire föl.

9. Bizonygatod nekünk, hogy te nem léptél félre, csak megcsaltad. Férjednek már hazudsz inkább, mert akkod 101%, hogy kirak téged a meleg lakásból.

10. Lehiggadtál, bár most is nézel a semmibe bambulva, hogy mit csináltál.

Elrontottad az életedet, pedig sokan figyelmeztettek rá.

Na jó, 2 dolog lehetséges.

1. Gyanús, hogy kamu a kérdés, hátha nincs ekkora segg a világon.

2. De van.

Amúgy nem rajtad akarok levezetni a mérgemet, de végigolvastam és ez kész vicc xD

2018. dec. 27. 06:02
 95/105 A kérdező kommentje:
Tehát akkor aki a párja mellett szerelmes lesz, vagy csak szexuàlis vonzalmat érez, az már megalázza a párját. Mégis miért teszik akkor rengetegen? Nem megaláztam, hanem őszinte voltam, és akkor is az vagyok, mikor beismerem a tévedésem. Szerintem tanulnunk kell ebből az esetből, hogy ne alakuljon ki mégegyszer. Természetesen ha visszacsal, egy szavam sem lehet. De nem megoldhatatlan ez a probléma.
2018. dec. 27. 11:46
 96/105 acelsziv ***** válasza:
100%

Jajj nem már. Nehogy már te legyél az áldozat. Gondolkodás nélkül félrekúrtál, szemrebbenés nélkül toltad a férjed képébe hogy van valakid és csak azért táncoltál vissza, mert az a valaki nem akart egy eleve hűtlen nővel össze cuccolni. És még te adod most a nagy bölcset?

Szállj már magadba egy kicsit ember.

2018. dec. 27. 12:08
 97/105 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak szexuális vonzalom volt, hanem huzamosan csaltad, és el akartad hagyni a másikért. Ez igenis megalázás, a legdurvább formája.

Mit vársz?

Hason kéne csúsznod, hogy ezek után ne akarjon válni.

2018. dec. 27. 13:23
 98/105 anonim ***** válasza:
100%
nem voltál őszinte,mert tagadtad,hogy megcsaltad.ezek után őszonteségre hivatkozni kissé visszatetsző.én megértem,hogy megbántad,de csak azért bántad meg,mert koppantál.amit nem értek,hogy miért csodálkozol,hogy zokon vette.te rondítottál bele a családi fészekbe.
2018. dec. 29. 19:21
 99/105 anonim ***** válasza:
48%

Szóval a kérdezőnek van egy érdekes elmélte:

Mindjárt besírok xD

Nem amúgy, ez nem így megy.

Valóban őszinte voltál, csak sajnos nem voltál empatikus.

Ezzel párhuzamosan nem mellesleg elég csúnyán megaláztad a férjedet, aki hamarosan gondolom ex-férj lesz.

Valóban nem lehet egyetlen egy szavad sem, ha éppen majd arra vetemedik a párod, hogy ő is lefeküdjön valakivel, ám bár ez nem megoldás a ti problémátokra.

Amondó vagyok, hogy szerintem ennek most vessetek véget, kár ide-oda húzigálni már ezt, halott ügy ez.

Kezdjetek új életet.

2019. jan. 9. 08:33
 100/105 anonim ***** válasza:
48%

Hoppá az elmélete lemaradt:

Őszintének lenni valakivel ≠ mocskosmód megalázni valakit

Na igen, ez sajnos lehet ilyen is, mint pl.: a kérdező esetében.:

Őszintének lenni valakivel = mocskosmód megalázni valakit

2019. jan. 9. 08:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!