Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal kezdeném, hogy a házasságom jó, de legalább átlagos. Megismertem egy fiatal férfit, és elvarázsolt. Vannak gyerekeink, nincs gond, csak olyan szürke lett. Mit kellene tennem?
Nem akarok szemét lenni, de az ilyen nőt halljátok.. tűzbe kéne dobni vagy nem tudom.
Na, akkor vegyük sorba;
1. 13 évig békében éltél, gondolom jóban rosszban.
2. Jött egy fiatalabb bika, aki az ingyenmilfp*nci szagát megérezve rádtapadt.
3. Te abban a minutumban felnagyítottad a férjed összes hibáját és azonnal kiszerettél belőle(?).
4. Kitálaltál a mitsemsejtő férjednek, gondolom iszonyat jól is érezhette magát.
5. Mindenki járja a maga útját.
6. Egyszer csak koppansz, ugyanis a kisfiúnak is benő a feje lágya, faxnak kell egy anyuka minden nyűgével + más gyerekével.
7. Megpróbálsz visszakapaszkodni a végletekig megalázott férjedhez, aki JOGOSAN utasít el téged.
8. Te viszont, mint a vaktyúk a sötétben, nem érted, hogy mire föl.
9. Bizonygatod nekünk, hogy te nem léptél félre, csak megcsaltad. Férjednek már hazudsz inkább, mert akkod 101%, hogy kirak téged a meleg lakásból.
10. Lehiggadtál, bár most is nézel a semmibe bambulva, hogy mit csináltál.
Elrontottad az életedet, pedig sokan figyelmeztettek rá.
Na jó, 2 dolog lehetséges.
1. Gyanús, hogy kamu a kérdés, hátha nincs ekkora segg a világon.
2. De van.
Amúgy nem rajtad akarok levezetni a mérgemet, de végigolvastam és ez kész vicc xD
Jajj nem már. Nehogy már te legyél az áldozat. Gondolkodás nélkül félrekúrtál, szemrebbenés nélkül toltad a férjed képébe hogy van valakid és csak azért táncoltál vissza, mert az a valaki nem akart egy eleve hűtlen nővel össze cuccolni. És még te adod most a nagy bölcset?
Szállj már magadba egy kicsit ember.
Nem csak szexuális vonzalom volt, hanem huzamosan csaltad, és el akartad hagyni a másikért. Ez igenis megalázás, a legdurvább formája.
Mit vársz?
Hason kéne csúsznod, hogy ezek után ne akarjon válni.
Szóval a kérdezőnek van egy érdekes elmélte:
Mindjárt besírok xD
Nem amúgy, ez nem így megy.
Valóban őszinte voltál, csak sajnos nem voltál empatikus.
Ezzel párhuzamosan nem mellesleg elég csúnyán megaláztad a férjedet, aki hamarosan gondolom ex-férj lesz.
Valóban nem lehet egyetlen egy szavad sem, ha éppen majd arra vetemedik a párod, hogy ő is lefeküdjön valakivel, ám bár ez nem megoldás a ti problémátokra.
Amondó vagyok, hogy szerintem ennek most vessetek véget, kár ide-oda húzigálni már ezt, halott ügy ez.
Kezdjetek új életet.
Hoppá az elmélete lemaradt:
Őszintének lenni valakivel ≠ mocskosmód megalázni valakit
Na igen, ez sajnos lehet ilyen is, mint pl.: a kérdező esetében.:
Őszintének lenni valakivel = mocskosmód megalázni valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!