Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azzal kezdeném, hogy a házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal kezdeném, hogy a házasságom jó, de legalább átlagos. Megismertem egy fiatal férfit, és elvarázsolt. Vannak gyerekeink, nincs gond, csak olyan szürke lett. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Amiért kétségeim vannak, hogy a lángolás múlásával milyen lenne a kapcsolatunk. Lenne e olyan mint a mostani? Legalább. Meg nem tudom rossznak mondani a házasságom, csak amióta van ez a fiú, azóta tűnik egyre rosszabbnak. A barátnőim szerint hülyeséget csinálok, mert azoknak jó a változás akik nagyon rossz kapcsolatban vannak. Ebben a kapcsolatban viszont egyre nagyobb hiányérzetem van. A szexhez sincs kedvem a férjemmel, pedig 13 év után szinte napi rendszerességgel volt még. Tudom mit kellene tennem, de most már rosszul érzem magam ha a férjemmel vagyok. Mi a megoldás?
2018. jan. 4. 12:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/105 A kérdező kommentje:
Szerintem máshol is történt már ilyen. Barátnőm csalja a férjét, a férje mégsem rohangált válóperes ügyvédhez. De Én kibírom így is vele, még ha anyagilag sokkal kevesebbet ad haza, mert szeretem. A nyitott házasság kérdésén gondolkozok, de nem lehet egy szavam sem. Bár amióta kiderült, azóta nem volt köztünk semmi szex. De akkor sem nézek más után.
2019. jan. 9. 14:01
 102/105 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mással is megesett az ilyen, nem ment fel tèged. Attól mèg nem leszel kevèsbè gáz, mert más is megtette/megteszi. A barátnőd fèrjènek is biztos jó oka van benne maradni, ez nem rád tartozik. Ès a fèrjednek is joga van a saját belátása szerint cselekedni.

A házasságotoknak annyi. Nem lesz ebből már nyitott házasság sem. Ő válni kèszül, ez egyèrtelmű. Menti a pènzèt, hozzád sem èr. Amint lesz komolyabban nő a láthatáron, be fogja adni a válást. Most addig, minek? Elvan így, neki is kènyelmes, addig sem kell osztozkodni, költözni, hètvègi apukának lenni. Majd ha lesz kièrt, akkor megy. Ennyi.

2019. jan. 9. 14:58
 103/105 anonim ***** válasza:
100%

Mert szereted a férjedet.

Mivan.

"Nagyon sokan mondják, hogy ha meglennének az érzelmek a férjem iránt, akkor nem leszek szerelmes másba."

Egyszer szereted, egyszer nem.

Na jó, még mindig áll az ajánlatom, hogy tűzbe dobjunk téged.

2019. jan. 10. 16:39
 104/105 anonim ***** válasza:
22%
Férfiként azt tudom írnia kommentek olvasása után hogy: Mindenki érezze át a hölgy érzését, kihűlt az érzelem a párja iránt. Felelősségteljes döntést csakis ő tud hozni (hölgy) akár hogy is osztjatok az észt ti még nem csaltatok meg a párotokat? Ő szerelembe esett, van ez így. Nem ő lesz az első (ribizli) nem is az utolsó. Ki tudja, a ti életem párja hányszor ment félre eddig. Senki feje fölött.... Ti lesztek a következő kérdezők!
2019. jún. 27. 09:44
 105/105 anonim ***** válasza:
de kár hogy csak most találtam rá erre a kérdésre :D egyszerűen zseniális, mi van veletek azóta?
2021. máj. 8. 10:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!