Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal kezdeném, hogy a házasságom jó, de legalább átlagos. Megismertem egy fiatal férfit, és elvarázsolt. Vannak gyerekeink, nincs gond, csak olyan szürke lett. Mit kellene tennem?
Tök mindegy, hogy miért csinálod. Félrek.rsz. Játszhatod az eszed a férjednek, hogy nem akarsz feszkót, csak elhidegültetek, de az igazság az, hogy azért hidegültetek el, mert mással jársz össze.
Szerinted nem fogja megtudni? Szerinted nem lesz feltűnő, hogy neked egyből lesz utána egy pasid? Azt gondolod nem fog kiderülni soha ez a viszony? El akarod játszani a gerinces embert aki előbb kilép a kapcsolatából, aztán kezd mással?
Hát nem fog menni. Mindenre fény derül előbb vagy utóbb. Úgyhogy készülj fel rá, hogy igen, lesz feszkó, mert aljas voltál. Vállald fel a tetteid és a következményeit.
Kedves kérdező! Ne foglalkozz ezzel a sok sekélyes, álszent, javarészt tizenéves válaszolóval. Mindegyik csak eljátsza az erkölcscsőszt, amúgy meg sivár életük van, és ilyen álszent szövegekkel akarják maguknak bizonygatni, hogy ők mennyivel különbek nálad.
Ha érdekel egy tapasztalt férfi válasza, akkor azt mondom, hogy gondolkozz logikusan. Az érzelmekre ilyen esetekben nem tanácsos hallgatni, mert ha elmúlnak, és elszáll a rózsaszín köd, akkor hamar két szék között találhatod magad. Döntsd el hideg fejjel, még ha nehéz is, hogy kivel tudnád leélni az életed. Ha a férjed, akkor hallgass erről a viszonyról, mint a sír, ne beszélj róla senkinek. Ha az új srác, akkor ne mondd el a férjednek a valódi okot, mert nincs értelme fölöslegesen megbántani. Elég, ha azt mondod, hogy már nem vagy vele boldog.
Hosszútávon nem fog ez a kettős kapcsolat stabil maradni, és mindkettőt elveszítheted. Szóval, mint mondtam, próbálj hideg fejjel és logikusan dönteni. Sok szerencsét!
47: Te bölcs, okos, tapasztalt férfi aki csak azzal nem foglalkoztál, hogy végigolvasd a dolgokat. Vagy nem érted amit olvasol ezt te tudod.
Ez az erkölcs magasiskolája kérdező már elmondta a férjének, hogy akkora szarvat rakott rá, mint 8 ökörre.
Innentől a Sors dönt. Mert könnyen járhat úgy, hogy a fiatal fickó kiröhögi és közi, hogy neki nem kell egy idősebb nő állandóra. Aztán a férje se fogadja vissza és mehet a francba.
Nyugi,ezt csak a nőknek nem szabad.Ha egy pasi csinalna ezt ,ő lenne a hóditás nagy bajnoka!Csak nagyobb szazalekban nekik mindez megy erzelmek nelkul is,ezert nem ertenek meg kerdező!
Aztan mikor az asszony megtudja,nem hogy bator ferfikent a szemebe mondjak miert tortent,mint itt azt hangosan kiabaljak mit tegyel,hanem jön az eskudozes,hogy soha tobbé,vsak bocsass meg!!!Nem tudom miert tettem,nem ertem sajat magam sem..!
Mindenki foglalkozzon sajat magával,ő mit tenne,ne a masikat minősitse!!!Nem vagytok az ő helyében!Ha már ide írt,épp eleg tanacstalan.Miert rugdossatok ????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!