Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye komoly kapcsolatra egy olyan fiatal nőnek, aki nem átlagos, visszafogott külsőségek tekintetében, hanem folyton dögös, "felnőtt filmes" stílusú?
Illusztrációnak csatolva egy kép egy ilyen modellről. Egyébként tegyük fel, hogy okos, rendezett körülmények között élő, normális munkahellyel és pozícióval rendelkező nőről van szó.
van esélye, de talán nehezebb lesz rábukkannia arra akit keres, mint egy szolidabb lánynak :)
24F
Már amikor kérdést elolvastam, kuncogtam, de amit utána írsz, már röhögtem. 😅
Okon nő nem dobja ki a műcsöcseit (nincs is neki), és nem erőlteti a bazi nagy kufferjét cicanadrágba (lsd. linkelt okos hölgy 😂 )...
Magyarázat gyengébb felfogásúak számára: az okos nő tudja, ha mindezeket kidobbja a "platzra", max. qurvának fog kinézni, de okos nőnek nem, és max. a plasztik labdákat nézik a mellkasa közepén, amiket kilógatott. 😂
Normális munkahellyel és pozícióval rendelkező nő nem engedheti meg magának, hogy hétköznap így öltözzön.
Buliban meg már fel se tűnik, a többi magamutogató között. De ott eleve nem egyszerű komoly kapcsolatot találni.
Szóval a kérdésnek nincs sok értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!