Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány cm hosszú egy átlagos felnőtt férfi pénisze?
Figyelt kérdés
Lankadt állapotban hány cm hosszú egy átlagos felnőtt férfi pénisze ?2014. jan. 30. 22:11
4/7 Captain Hindsight válasza:
basszus ezt még soha nem kérdezte senki sem itt
5/7 A kérdező kommentje:
kíváncsiság... :D
2014. jan. 30. 23:07
6/7 anonim válasza:
szerintem mionden pasi ludja a saját méretét, és szt is hogy nagy-e vagy kicsi. hogy mekkora at átlagos -szerintem azt is tudja minden srác, söt a lányok is.ha irják neked hogy 16-17 az átlag akkor te is meg tudod mennyi az átlagos. gondolom ehhez méred a sajátodat, ha kisebb biztos elszomorodsz...ha nagyobb tuti örülsz majd neki. lankadt állapotban pedig hülyeség számokat irni...mert nem kell melegnek lenni ahhoz hogy más srác farkát 1 pillanatra is láss. gondolok itt tesi órákra strandokra ahol természetes a meztelen fürdés. és hogy lankadt állapotban kinek mekkora???, hát a 2 cm-töl a 10-cm-ig lehet.ez változó--- söt a hideg is befosálja,,,stb ....a méretet nyugalmi állapotban, ugy hogy ez a kérdés nem válaszolhatö.... nem is mértem soha nyugalmi állapotban.....
7/7 anonim válasza:
Az állva mért méret a lényeg, a többivel ne is foglalkozz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!