Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azzal kezdeném, hogy a házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal kezdeném, hogy a házasságom jó, de legalább átlagos. Megismertem egy fiatal férfit, és elvarázsolt. Vannak gyerekeink, nincs gond, csak olyan szürke lett. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Amiért kétségeim vannak, hogy a lángolás múlásával milyen lenne a kapcsolatunk. Lenne e olyan mint a mostani? Legalább. Meg nem tudom rossznak mondani a házasságom, csak amióta van ez a fiú, azóta tűnik egyre rosszabbnak. A barátnőim szerint hülyeséget csinálok, mert azoknak jó a változás akik nagyon rossz kapcsolatban vannak. Ebben a kapcsolatban viszont egyre nagyobb hiányérzetem van. A szexhez sincs kedvem a férjemmel, pedig 13 év után szinte napi rendszerességgel volt még. Tudom mit kellene tennem, de most már rosszul érzem magam ha a férjemmel vagyok. Mi a megoldás?
2018. jan. 4. 12:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 A kérdező kommentje:
Pont erről van szó. Az érzelmeket nem lehet befolyásolni. Nem, nem csaltam meg a páromat. Nem volt szükségem rá, a férjem szexuálisan aktív, méretei sem kicsik, a libidója igen erős. Nemi életünk rendben volt. Nem tehetek erről a helyzetről, csak így alakult.
2018. jan. 29. 23:31
 32/105 anonim ***** válasza:
91%

"Nem tehetek erről a helyzetről, csak így alakult."

Hát itt kezdődnek a bajok... Még hogy nem tehetsz róla!

Ki irányítja a cselekvésedet? Te, vagy valaki más?

Ezt bizony te alakítottad így, ha tetszik, ha nem. Szánalmas, hogy így próbálod mentegetni magadat. Azt sem veszed észre, mekkora ellentmondásokat írsz. Ecseteled, hogy nem a szex miatt csináltad, érzelmek stb., majd amikor azt írod, nem "volt szükség" a megcsalásra, akkor meg a férjed szexuális teljesítményéről írsz. A leírt mondataid alapján egy rendkívül önző ember vagy. Ismeretlenül is sajnálom a férjedet, aki tudtán kívül egy kuplerájban él. Undorító, gyomorforgató dolognak tartom, hogy mész egyik férfi ágyából a másikba, és a férjed még csak nem is sejti, hogy őelőtte néhány órával egy másik férfival voltál. Ha velem ilyet tenne a feleségem, és megtudnám, nem volna számára visszaút, bármennyire is szeretem.

2018. jan. 30. 07:08
 33/105 anonim ***** válasza:
89%
Nem akarlak sértegetni kérdező, de amikor ilyen érzelmileg sivár emberek megnyilvánulásait olvasom, nagyon elkeseredek, hogy mi várhat szegény gyerekeimre, ha felnőnek. Csak remélni tudom, hogy nem kötik majd össze az életüket ilyen érzelmileg teljesen primitív, empátiára képtelen, önző emberekkel.
2018. jan. 30. 08:02
 34/105 anonim ***** válasza:
84%
A férjed érzékeli már, hogy valami nem stimmel?
2018. jan. 30. 09:08
 35/105 anonim ***** válasza:
100%

Nem csaltad meg a párod? Akkor azt mégis minek nevezed, hogy rendszeresen félre kufircoksz?

Nem tehetsz róla csak megtörtént? Most komolyan ezzel mentegeted magad? De igenis tehetsz róla, a cselekedeteink mi iraljuk! Megtetszett a srác, vonzódtál hozzá, ok. Erről nem tehetsz, ez tényleg csak úgy jön. De az, hogy viszonyba kezdtél vele, és hagytad magytad magad érzelmileg is teljesen bele merülni a dologba, az marhára rajtad múlt. Amikor megismersz valakit és megtetszik, ott még nincsenek érzelmek, csak vonzódás, attól még nem vagy szerelmes. A komolyabb érzelmek már attól alakulnak ki, hogy közel kerülsz hozzá, és hagyod magad belebonyolódni. Azt meg te irányítottad. Imponált neked, hogy a vágy kölcsönös egy ilyen fiatal sráccal, vonzott a változatosság lehetősége, és bele kezdtél. Ennyi. Magyarázkodhatsz, hogy dehát ez csak úgy jött, az érzelmeket nem lehet leállitani meg sorolhatod még a többi baromságaid, de csak magadat áltatod ezzel. Undorító amit művelsz.

De vissza fogod te ezt kapni. Marha nagyot fogsz csattani mikor a fejedre borul a dolog, hogy a srác marhára nem akar letáborozni egy "öreg" gyerekes nő mellett, és lecserél egy korabelire.

2018. jan. 30. 09:11
 36/105 A kérdező kommentje:
Mit nem érteni ezen? Nem azért léptem félre, mert nem volt meg a jó szex. Nem azért mert kicsi. Nem azért mert kevés volt. Nem azért, mert viszketet, mert qrva vagyok, vagy állandóan másén ugrálnék. Nem szexeltünk az elején, csak ismerkedtünk. El sem hittem, hogy kedvességgel, udvarlással ennyire fel tudja kelteni a figyelmemet. A privát válaszolónak meg üzenem, hogy nem tudom, de igaza van. Így a szerelem közben is érezni a szex közötti különbséget, de nem hiszem, hogy a későbbiekben bármi problémát is okozna. Nem a szex amibe szerelmes lettem. Nem csaltam meg ez előtt a férjemet, azt hittem ez egyértelmű.
2018. jan. 30. 12:07
 37/105 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem tehát, semmi más okod nem volt a megcsalásra, minthogy imponált neked, hogy tetszel egy fiatal férfinek, akit magad is vonzónak találtál. Mi ez, ha nem végtelen önzés? Az, hogy nem az ágyban kezdted el az ismerkedést, csak részletkérdés, önmagában az, hogy férjes asszonyként belekezdtél az egészbe, nem egyeztethető össze egy "jó" házassággal. Ez ilyen egyszerű, a többi mellébeszélés. Nem tudom megérteni, hogy ezek után hogyan tudsz a tükörbe nézni. Nem vagy persze egyedül, nemrég olvastam, hogy Angliában a házasságban született gyerekek meglepően jelentős része nem az anyával házasságban élő férfitól származik.
2018. jan. 30. 16:45
 38/105 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam írni, mint az előztem válaszoló. A házasságod jónak érezted, a szex is rendben volt, tehát semmi okod iil. indokod nem volt a félre lépésre, mégis bele kezdtél az ismerkedésbe mással, ahelyett hogy hárítottad volna. Abban a stádiumban még szó nem volt arról, hogy az érzelmeket nem lehet irányítani. Mostmár persze nem, de akkor még lehetett volna, ha nem mászol bele a dolgokba. Továbbra is hiába próbálsz mentséget keresni.
2018. jan. 30. 21:30
 39/105 A kérdező kommentje:
Nem mentséget keresek. Egyszerűen szerelmes vagyok. Beszélnem kell normálisan a férjemmel, hogy eltávolodtunk egymástól, és ne folytassuk tovább. Keveset tudok találkozni a fiúval, és nekem több kell. Sajnos közömbös lettem a férjem iránt, nyűg a szex is vele. Rengeteg dolga idegesít, addig kell elválnunk amíg jó a kapcsolatunk. Még nem tudom hogyan kezdjek hozzá, de...
2018. márc. 1. 14:20
 40/105 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig ezen szenvedsz? Istenem...

Meddig halogatod még, mikor már egyértelműen tudod mit akarsz? Nem kell a megfelelő alkalomra várni, olyan nincs. Beszélsz vele és kész.

2018. márc. 1. 14:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!