Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azzal kezdeném, hogy a házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal kezdeném, hogy a házasságom jó, de legalább átlagos. Megismertem egy fiatal férfit, és elvarázsolt. Vannak gyerekeink, nincs gond, csak olyan szürke lett. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Amiért kétségeim vannak, hogy a lángolás múlásával milyen lenne a kapcsolatunk. Lenne e olyan mint a mostani? Legalább. Meg nem tudom rossznak mondani a házasságom, csak amióta van ez a fiú, azóta tűnik egyre rosszabbnak. A barátnőim szerint hülyeséget csinálok, mert azoknak jó a változás akik nagyon rossz kapcsolatban vannak. Ebben a kapcsolatban viszont egyre nagyobb hiányérzetem van. A szexhez sincs kedvem a férjemmel, pedig 13 év után szinte napi rendszerességgel volt még. Tudom mit kellene tennem, de most már rosszul érzem magam ha a férjemmel vagyok. Mi a megoldás?
2018. jan. 4. 12:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 anonim ***** válasza:
90%

Te szerencsétlen kérdező, adj a férjednek egy második esélyt és hagyd, boldog legyen,mással. Válj el!! Idióta pitsa!

Kommunikációt nem ismered? Nem véletlen a férjed, valamikor szeretted, annyit megérdemelt volna, hogy legalább leülj és beszélj vele. De jobb egy fiatalabb fxxxxxal szedetni a pxxxxad! Hánynom kell tőled.

2018. jan. 22. 09:10
 22/105 A kérdező kommentje:
Még egyszer mondom, nem a szexről van szó. Érzelmekről. Azokról meg nem lehet tenni. A szexet ne nézze senki, mert mások az adottságok, és nem az a legfontosabb.
2018. jan. 22. 10:42
 23/105 anonim ***** válasza:
85%
A szeretőd mivel biztat? Kellesz neki két gyerekkel? Na ugy-e nem? Csak a lábad közt lévő lukat szereti teli tölteni. Na ne viccelj, húzd le magad a wc-n!
2018. jan. 22. 13:06
 24/105 acelsziv ***** válasza:
86%
Jah. És a férjed tudja már? Megérdemelné, hogy tudja, mekkora ordas rib anc a felesége.
2018. jan. 22. 18:22
 25/105 anonim ***** válasza:
56%

#22 Ezek szerint a szeretődnek, nagyobb szerszáma van, és talán még kitartóbb is.

De akkor mi a kérdés?

2018. jan. 25. 00:38
 26/105 A kérdező kommentje:
Ezért mondom, hogy nem a szex a lényeg. Nem a szeretőmé a nagyobb, és nem volt még kétszer egymás után szex. A férjemmel volt, és neki a nagyobb. A keménység az már más kérdés de az meg gondolom a korral jár. Higgyétek el nem a szex a lényeg.
2018. jan. 26. 06:47
 27/105 anonim ***** válasza:
A korral jár? Mennyivel idősebb a férjed?
2018. jan. 26. 19:29
 28/105 A kérdező kommentje:
Köztem és a férjem között 2 év van. A fiú és köztem 11 év van. De most is mondom, nem a szex ami miatt van ez a fiú.
2018. jan. 26. 19:52
 29/105 anonim ***** válasza:
91%

Tök mindegy miért van. Van és kész. Rá vágysz, a férjeddel már nem akarsz lenni. Akkor mi a kérdés. Hagyd el, ne hülyítsd már tovább szegényt. Semmi értelme ennek így. Aztán vagy kiderül, hogy ez csak hirtelen fellángolás volt a változatosság miatt, vagy nem. Vagy kellesz hosszabb távon, gyerekekkel a 11 évvel fiatalabb fiúcskának, vagy nem. Ez majd kiderül. De ezek nem változtatnak azon, hogy ennek a házasságnak befellegzett, ezzel a viszonnyal végérvényesen kinyírtad.

Azért ne maradj vele, mert lehet, hogy a másikkal nem jön össze úgy hosszabb távon. Igen, lehet. De attól a házasságod már nem lesz jobb, mert már nem úgy érzel iránta. Ne húzd tovább ezt a tisztességtelen helyzetet. Állj a férjed elé, mond meg, hogy van valakid, el akarsz válni és kész.

2018. jan. 27. 00:08
 30/105 anonim ***** válasza:
84%
Az érzelmeken akaratilag nehéz, vagy nem is lehet változtatni. Elkövetted azt a hibát, hogy belementél ebbe a megcsalásba, és érzelmileg is annyira belemerültél, hogy már nem tudsz szabadulni. Sok év házasság alatt felmerülhetnek ilyen esetek, hogy az ember erős szimpátiát érezhet egy harmadik személy irányában, viszont nem kell az ilyen kísértéseknek engedni. Ellenkező esetben megtörténik a megcsalás, a szerelmi fellángolás és a házasság válságba juttatása. Kérdés: most csaltad meg először a férjedet, vagy már korábban is megtetted másokkal? Ahogy írsz erről az egészről, el tudom képzelni, hogy már korábban is volt erre példa.
2018. jan. 29. 10:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!