Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom az anyjának panaszkodott, hogy nem főzök rá, jogos a felháborodásom?
Nem szeretek főzni, időm se nagyon van a fősuli meg munka mellett, max hétvégén főzök. Párom már többször szóvá tette, most pedig odáig ment, hogy az anyjának panaszkodott, aki engem szidott le, hogy milyen háziasszony vagyok... Mindezt a párom és apósom előtt, ami nekem elég rosszul esett, és megalázónak éreztem. Megmondtam, hogy ehhez neki semmi köze, és legyen szíves ne szóljon bele az életünkbe. Azóta szóba se állunk, most hétvégén se voltam náluk. Párom azt szeretné, ha bocsánatot kérnék, szerintem viszont nem nekem kéne. Azt mondta, már megbánta, hogy elmondta az anyjának, mert nem akart ebből ekkora balhét.
Ti mit gondoltok?
24L
Már ne is haragudjatok de a faszi az életképtelen hogy a nője sulizik, tanul, melozik egesz nap, gondolom a haztartast is o vezeti, es pampog sír a szaja h nincs etel az asztalon. Nagyon ciki ha egy koma nem tud fozni es anyucikájához fut haza árulkodni. Ott basztam volna ki páros lábbal hog, igy viselkedik.
Hálistennek az en parom szakmaja szakacs, nem lesz elvagva a torkom ha nem fozok, mert egyutt szoktunk kajat csinalni. Ha meg nincs meleg etel mert lesz@rjuk akkor eszunk hideget. Nem dol ossze a vilag, mi jol elvagyunk igy. Tanuljon meg fozni a kedves parod. Idegesit ez a viselkedes.
Én swm dözöl minden nap pedig imádok. Miér?
Mert 8-17-ig meloban vagyok, hazaérek este fél hétre, örülök, hogy elég megkenne. Egy szenyát é kész.
Ha a párom elvárná, hogy kiálljak a konyhába ezek után, ráadásul panaszkosna is anyucinak (mikor neki is van keze, tudja hol a faknál), helyből kivágnám.
És ha lesz gyerekem, neki sem fogok este fözöcskézni, mert napközven eszik meleg kaját, es te meg max tojás, vagy sült kolbász ha nagyon meleget akar.
Nem volt divat nálunk sem, higy anya 10+ ora melo után még nekiálljon főzőcskézni, és apa sem várta el.
Utolso elotti vagyok.
Nalunk se volt divat, en annak idejen vagy a suliban, vagy mamameknal ettem, este ha volt mêg energia akkor főzött, ha nem akkor ettünk szendót és egyutt neztuk a kedvenc sorozatot. Nem volt ilyen vaskalapod hülyeség. Mondjuk el sem viselném :)
Tényleg többször, mert olcsóbb, egészségesebb, és ad egyfajta önbecsülést (nőnek és férfinak egyaránt, mondom úgy, hogy nagyon szégyelltem magam sokáig, amiért nem tudtam főzni)
A barátod kapcsolatra alkalmatlan, ha elvárja, hogy főzz rá, és ha főtt kaját akar, nem csinál magának, aztán ha nem kapja meg amit akar, rohan anyuhoz, egy külsőshöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!