Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom az anyjának panaszkodott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom az anyjának panaszkodott, hogy nem főzök rá, jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

Nem szeretek főzni, időm se nagyon van a fősuli meg munka mellett, max hétvégén főzök. Párom már többször szóvá tette, most pedig odáig ment, hogy az anyjának panaszkodott, aki engem szidott le, hogy milyen háziasszony vagyok... Mindezt a párom és apósom előtt, ami nekem elég rosszul esett, és megalázónak éreztem. Megmondtam, hogy ehhez neki semmi köze, és legyen szíves ne szóljon bele az életünkbe. Azóta szóba se állunk, most hétvégén se voltam náluk. Párom azt szeretné, ha bocsánatot kérnék, szerintem viszont nem nekem kéne. Azt mondta, már megbánta, hogy elmondta az anyjának, mert nem akart ebből ekkora balhét.

Ti mit gondoltok?

24L

2017. ápr. 28. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 Nereida3 ***** válasza:
79%
Egyetem meg munka mellett 24 évesen én sem főztem minden nap. De amit írtak, főzzetek nagyobb adagot, meg együtt főzzetek, az működőképes. A közös főzés nagyon jó szerintem. Kicsit elvonatkoztatnék, semmi követelés nem jó egy kapcsolatban. Én pl. rühellek vasalni, de a párom nem is várja el, hogy kivasaljam az összes pólóját (alig gyűrődnek amúgy...). Viszont Te meg Magadra hallgass, és ne a GYIK-en panaszkodj. Van egy mondás, ha valaki panaszkodik, de nem lép, akkor még nem elég sz@r neki. És ez nem oltás, csak szembesítés. Pont 24 évesen volt egy idősebb barátom, egy mamakedvence, aki birtokolni akart. Ne hallgass senkire, aki itt írogat, csak légy nagyon de nagyon őszinte Magaddal, hogy ezt akarod-e még ötven évig. És ha nem, akkor tényleg cselekedj. Vagy oldjátok meg a problémát - együtt.
2017. ápr. 29. 10:38
 62/75 anonim ***** válasza:
100%

Lehetnel a volt ferjem uj noje is...

Bar meg nem ismerem azt a szegeny kislanyt.

Az uj parommal sikerult egy baromi jo beosztast csinalni hazimunkara, pedig negymuszakos munkarendben dolgozik.

Es fantasztikus erzes, amikor szarra tulorazva hazaerek, es ki van mosva, es el van mosogatva, nem pedig ejfelkor allok neki...

2017. ápr. 29. 13:09
 63/75 anonim ***** válasza:
18%

Nyilván meg kell találni az együttműködést a házimunkában. De olyan nincs, hogy nekem vmi nem tetszik és akkor azt egyáltalán nem csinálom. Mi van, ha a másiknak sem tetszik? Akkor senki sem csinálja? Kompromisszumot kell kötni.

Amúgy nem tudom, mi számít tipikusak, de sok nő elvárja, hogy egy férfi mindent el tudjon végezni a ház _és_ a kert körül is ("mert különben nem is férfi", WTF?), míg maga nem képes vagy nem hajlandó erre. Egy volt barátnőm pl. nem volt hajlandó füvet nyírni a _saját_ kertjében, mondván, az nem női munka. De a vasalást is meg tudta magyarázni, hogy miért nem csinálja, ti. "mert nincs vasalója". :D Szerintem ez sem korrekt.

2017. ápr. 29. 13:25
 64/75 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálunk van ilyen is... :D

Speciel gyulolok ruhat vasalni-hajtogatni, szekrenyt rendezni.

A parom siman elhajtogat, elvasalgat mig nezi a sorozatat. Neki inkabb semleges.

Cserebe kizarolag en mosok, amit meg o utal (gepolajos a meloscucca, szoval folttisztitozni kell, eloaztatni etc).

2017. ápr. 29. 13:50
 65/75 anonim ***** válasza:
86%

Olyan vicces. Nő vagyok, én is hozzászoktam, hogy otthon Anyukám mindig többfélét főzött. Ez nem érdekel egy férfit se? Nem támaszthatom ezt elvárásként?

Házban soha nem fogok lakni, van saját lakásom, úgyhogy férfimunkát sem kell csinálni. Utoljára kb 5 éve hívtam szerelőt, mert a felső szomszéd eláztatta azt az áramos dobozkát. :)

Én fúrtam fel a polcot a galériágy fölé, hogy odategyem a könyveket, amiket elalvás előtt olvasok; kifestettem a szobákat; lefestettem az ajtókat; lefűrészeltem a könyvespolcból egy olyan két centit, hogy beférjen oda, ahova akartam; felfúrtam két extra lámpát a fürdőben, hogy tökéletes legyen a fény sminkeléshez.

Nem haltam bele, egyszer kellett ezeket megcsinálni.

Antialkoholista vagyok, ha már cicaharcos ezt felhozta, úgy takarítok, mint egy OCD-s, vasalóm nekem sincs, gyerekem sem lesz, tehát nem is kell megtanulnom főzni.

Ennek örömére rendelek is szusit.

2017. ápr. 29. 15:27
 66/75 anonim válasza:
83%
Uramisten.... ha éhes és meleg ételre vágyik, tán tudja merre van a bolt, vásároljon be és főzzön magának. A társa vagy vagy a szakács? Gondolom mellette lehet még azért mos ni rá, takarítani helyette stb. Az anyjának meg semmi köze hozzá, ha nincs jobb doga, főzzön a férjére minden nap (hátha jut a fiának is)
2017. ápr. 29. 15:38
 67/75 anonim ***** válasza:
12%

Mondanám én, hogy jajj ti szegény kis üldözöttek, de 100 négyzetméteren vezetem a háztartást/főzök/mosok magamra és dolgozom jelenleg egyedül. Ha azt mondja valaki, hogy ezt ő nem tudja megcsinálni, akkor hazudik. Én is képes vagyok rá és mivel nem vagyok jobb mint egy nő, hanem egyenlő vagyok egy nővel ezért a nő is képes rá. Pont.

30/f

2017. ápr. 29. 15:48
 68/75 anonim ***** válasza:
52%

De választhatsz. Választhatsz, hogy rendelsz vagy főzöl, takarítasz vagy nénit hívsz. Az, hogy ezeket magadtól megcsinálod, nem várhatod el, hogy más is megcsinálja, ha választhat mást is.

Ha te szeretsz főzni vagy azt választod rendelés helyett, az egy dolog. Semmihez nincs semmi köze.

2017. ápr. 29. 16:51
 69/75 anonim ***** válasza:
88%
67-es nem arról van szó, hogy ki mit tud megcsinálni. Aki egyedül él, az nyilván minden házimunkát egyedül végez. Mert értelemszerűen ki más végezné ugye. Na de onnantól kezdve, hogy ketten vagy többen vagyunk, onnantól már nem csak egy ember dolga mindent megcsinálni, hanem mindenkié, aki a háztartás tagja. Ha esetleg voltak valaha lakótársaid, akkor gondolom ott sem vállalkoztál önként, hogy te majd mindent mindenki helyett megcsinálsz, csak azért mert képes vagy rá. Szóval egy kvázi idegen, akivel véletlen egy fedél alatt éltek, miért egyenlőbb, mint az aki elméletileg életed párja?
2017. ápr. 29. 18:17
 70/75 anonim ***** válasza:
91%

67-es. Amíg egyedül éltem, én is simán kitakarítottam 120nm-t. Aztán férjhez mentem, gyerek is lett, tehát már hárman "koszolunk". Ugyanúgy dolgozom, ahogy a párom, tehát egyértelmű, hogy közösen csináljuk a házimunkát, főzést is.

Baromira élvezheti a kérdező, hogy munka meg tanulás mellet van egy nagy gyereke is, aki felnőtt létére kèptelen magát ellátni.

Csodás lehet.

A főzéshez nem kell nemiszerv.

2017. ápr. 29. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!