Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom az anyjának panaszkodott, hogy nem főzök rá, jogos a felháborodásom?
Nem szeretek főzni, időm se nagyon van a fősuli meg munka mellett, max hétvégén főzök. Párom már többször szóvá tette, most pedig odáig ment, hogy az anyjának panaszkodott, aki engem szidott le, hogy milyen háziasszony vagyok... Mindezt a párom és apósom előtt, ami nekem elég rosszul esett, és megalázónak éreztem. Megmondtam, hogy ehhez neki semmi köze, és legyen szíves ne szóljon bele az életünkbe. Azóta szóba se állunk, most hétvégén se voltam náluk. Párom azt szeretné, ha bocsánatot kérnék, szerintem viszont nem nekem kéne. Azt mondta, már megbánta, hogy elmondta az anyjának, mert nem akart ebből ekkora balhét.
Ti mit gondoltok?
24L
Nem azt kellett volna mondani, hogy ne szóljon bele (bár
jogos volt), hanem hogy te főiskolára tanulsz, emellett
millió más dolgod is van. Megkérdezhetted volna, hogy ő
a főiskola mellett mennyit főzött?
Osszátok be a főzést és igenis erőltesd meg néha magad és főzz.
Lesz a suli meg a munka mellett sokkal több dolgod is az életben. Majd, a gyerekednek is azt fogod mondani, ha éhes, hogy bocs nincs időm, nem szeretek főzni?
Szánalmas vagy...
Mindkét félnek van valamiben igaza.
Attól, hogy te szereted a hideget, neki még jól esne a meleg étel - és valljuk be, egészségesebb az, amit te készítesz, és tudod, hogy mikből, mint az, amit megrendelsz. Mindezt úgy mondom, hogy amúgy imádom az éttermi kosztot. :"D
Az viszont, hogy panaszkodik az anyjának...
Semmi köze hozzá, és ha köztetek van valami gond, ne anyuka intézze. Ezért haragudnék.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!