Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés

A párom meg akarja mondani nekem, hogyan hordjam a hajam, meg akarja változtatni az öltözködésemet, milyen nadrágot, milyen cipőt vegyek fel, főleg amikor vele vagyok,(ha nem azt veszem fel amit mond, inkább ki sem jön velem az utcára).

Ez teljesen normális és azt kell tennem amit mond?

L

2016. márc. 7. 01:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Ha amugy toplákul öltözkődsz, akkor érthető.
2016. márc. 7. 01:05
 2/14 anonim ***** válasza:
42%

Tudod valakinek jobb, ha segitenek oltozkodni, mert nincs jo izlese.

N

2016. márc. 7. 01:16
 3/14 anonim ***** válasza:
54%

Attól függ.. ha túl kihívóan öltözködsz érthető, nem akarja hogy mutogasd magad.

Ha csak a stílusod nem jön be neki, akkor egy bunkó.

Én régen sok feketét hordtam, cipő, kabát mindig feketét vettem. Mióta a jelenlegi párommal vagyok kiszínesedett, világosodott a ruhatáram. Nem szabja meg mit vegyek fel, de bátorít, hogy kilépjek a saját komfort zónámból.

2016. márc. 7. 01:36
 4/14 anonim ***** válasza:
12%
Nyilván azért akarja, mert neki úgy tetszel. (biztos nem azért mondja, hogy elcsunyítson, vagy hogy nevetség tárgyává tegyen). Döntsd el, kinek akarsz tetszeni, a párodnak, vagy a "tömegnek"?
2016. márc. 7. 02:05
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Lol, nem, egyáltalán nem normális. Tippeket adhat, de olyan nincs, hogy konkrétan utasít, hogy így meg úgy nézzél ki.
2016. márc. 7. 02:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én exem pár hónap után kezdte el, hogy elvágja a szoknyám ha fel merem húzni és ollóval hadonászott... Azt mondta nem áll jól, pedig abban ismert meg és én is abban érzem jól magam ha bulizni megyünk. Fél év után megbolondult, a tőle kapott bakancsban voltam és követelte hogy vegyem le, a telefonomat is elvette, utána hóban zokniban menekültem és megrugdosott... Ha a bakancs rajtam lett volna biztos nem alázott meg. Úgy ugrottam ki egy kocsi elé, benne egy idős házaspár volt szerencsére és hazavittek, adtak telefont is hogy apukám engejen be, mert a kapu nem szokott bezárva lenni. Azóta se tudom a számát fejből, de akkor a sokk miatt eszemben volt. 24L
2016. márc. 7. 03:56
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Vennék neki egy próbababát szülinapjára.

Azt öltöztetheti, ahogy akarja.

2016. márc. 7. 06:58
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

Attól függ...

Nekem is néha beszól. De mondjuk attól még mutatkozik velem mindenhol.

2016. márc. 7. 07:03
 9/14 omba ***** válasza:
92%
Idióta. Ha nem tetszik az öltözködésed, mert ízléstelen vagy, vagy ribis, akkor hagyna el, de hogy megszabja, mit vegyél fel, milyen hajjal.... képzeld mit fog csinálni pár év múlva???
2016. márc. 7. 07:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt javaslom, olvasd el figyelmesen a 6-os válaszoló esetét, és gondolkozz el rajta. Nekem is volt egy exem, aki meg akarta szabni, hogyan öltözködjek (és nem, nem voltam elhanyagolt, mindig adtam magamra), beleszólt, hogy milyen fotót tegyek ki profilképnek, és még sorolhatnám a húzásait. Az lett a vége, hogy én bolond módon teljesen alávetettem magam az akaratának, ő meg egyre jobban megalázott, végül kezet is emelt rám.

Más az, ha tanácsot ad, vagy szól, hogy szerinte ez és ez nem áll olyan jól, de amit a te barátod csinál, az nem normális. Uralkodni akar feletted, és ki tudja, mi lesz ebből később. Ne hagyd magad elnyomni, vedd fel, ami jólesik, és ha neki nem tetszik, megmondhatod neki, hogy mehet, amerre lát. Nem veszítenél vele sokat...

2016. márc. 7. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!