Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodásom?
Figyelt kérdés
A párom meg akarja mondani nekem, hogyan hordjam a hajam, meg akarja változtatni az öltözködésemet, milyen nadrágot, milyen cipőt vegyek fel, főleg amikor vele vagyok,(ha nem azt veszem fel amit mond, inkább ki sem jön velem az utcára).
Ez teljesen normális és azt kell tennem amit mond?
L
2016. márc. 7. 01:03
11/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális, ne hagyd magad! Ritkán szoktam ilyet írni, mert ki vagyok én, hogy más kapcsolata felett mondjak ítéletet, de gondold át, hogy van-e jövője a dolognak!
12/14 anonim válasza:
Istenem, a nők vannak kiakadva, hogy beleszól, milyen legyen a haja? Ahány barátnőm volt, és elkezdtem szakállat növeszteni egyből mind elkezdett pampogni, hogy vágjam le, borotválkozzak meg, fuj, ne máááár, stb...
13/14 anonim válasza:
Mert te értékelnéd ha a nőd növesztene szakállat?
Amúgy a haj egy bizonyos szintig elmegy (párom pl a hosszú hajat szereti így nem nyíratom rövidre mert nekem ez nem nagy kompromisszum)
Az öltözködésben lehet igaza van nem tudjuk miért szól be viszont tény hogy hogyha úgy döntött te kellesz neki akkor elvállalta a stílusodat is. Hacsak nem mostanában váltottál stílust.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. márc. 7. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!