Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen már? Jogos a felháborodásom vagy csak én fújom fel?
jogosan vagy felháborodva.
Nos ha nem veszi észre magát szakíts vele, és keress egy másik csávót aki odafigyel rád rendesen.
Ha a melójával jön hogy amiatt nem tud veled találkozni mond azt neki hogy akkor legyen azzal elfoglalva.(Ha dolgozik akkor sem havonta jönne hozzád :) )
Nem volna csoda, ha kiderülne, hogy te vagy a pótkerék a hivatalos barátnője mellett. A helyedben szakítanék vele, mielőtt teljesen lerombolja az önbizalmadat és a barátaid ellen fordít.
Az ilyen nem férfi, hanem köcsög. Főleg akkor, ha mindenkinek elmondja, hogy már x éve együtt van a barátnőjével és mennyire szereti, közben meg csalja non-stop. És persze felháborodik, mikor ez kiderül, de mindig kidumálja magát; meg őt egyébként se merje kritizálni senki.
Értem. Amúgy szerintem jogosan vagy résen.
Nekem (is) az a gyanúm, hogy megcsal - "számon kér, hogy nem csaltam e meg".
De ha mégsem, szerintem akkor sem ér annyit, hogy lenullázd magadat miatta; hogy megszakadjál, hogy a kedvére tehess.
Teljesen igazad van, nem éri meg miatta az idegeskedés. Csak azért rosszul esik, hogy normális vagyok vele és ezt a passzív viselkedést kapom néha. Neki már csak az kell, hogy a hiúságát legyezgessem/legyezgessék. Teljesen megadom neki a személyes szabadságát, sose telepszek rá. Ahogy mostanában viselkedik, lenne alapom a szakításra (pl: 1. múltkor önző volt, 2. volt hogy elfelejtette a névnapom,születésnapom bezzeg a barátnőmét nem, 3. néha már van, hogy jobban érdekli a barátnőmmel mi van.(időszakonként rájön, hogy kérdezősködik róla), 4. És pár hónapja nagyon megbántott.
Köszönöm a választ! :)
A sok apróság előbb-utóbb összegyűlik; de ezek nélkül is megalázó, ahogy viselkedik veled.
Normális embernek egy személyisége van, nem kettő vagy több, amelyeket váltogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!