Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a felháborodásom?
Sztem vele beszéld meg, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban, neked hogy jön le, és hogy ő mit érez, neki hogy jön le. Szerinted miért baj, szerinte miért nem.
Kommunikáció emberek!!!
megpróbáltam már vele megbeszélni százszor, mindig ugyanaz a válasz, hogy attól, hogy én vagyok neki, ő nem fog a "barátaival" összeveszni.
megjegyezném, hogy nem tudok sütit sütni :D hiába próbálom, soha nem jön össze. tehát megalázónak érzem, hogy mástól meg kap...ezt úgy zárójelben :(
Jogos a felháborodásod, de nem a másik csajjal kell neked ezt megbeszélned, hanem a pároddal. Nőknek sokszor vonzóbb a minőség-ellenőrzött férfi.
Kérdezd meg tőle, hogy szerinte mi fér bele a kapcsolatotokba, tudatosítsd fele, hogyha ő más nők közeledését határozottan nem szereli le, akkor tőled sem várhatja el azt hogy férfiként csak őt vedd számításba.
36F
csinálj olyan sütit amit nem kell sütni. én is így csinálom:) mert nem merem használni a sütőt. egyébként meg a barátoddal beszéld meg, hogy téged zavar a luvnya!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!