Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a felháborodásom? Vagy ti hogy reagáltatok volna ebben a helyzetben?
Hát ennek ezeregy oka lehet.. Én arra tippelnék, hogy az új barátnőnek nem tetszett, hogy ti barátok maradtatok és ő ilyen "elegánsan" intézkedett az ügy érdekében.
Amúgy teljesen jogos a felháborodásod, normálisan is megmondhatná, hogy inkább ne tartsátok a kapcsolatot.
Nem lehet, hogy az új barátnője nem szeretné, hogy dumáljon Veled?
:))
kicsit lehettél volna türelmesebb, nem kellett volna így írni szarni fogsz a fejére
bár egy biztos, nem lett volna tartós, ilyet még nem láttam, ha valakivel szakítok, akkor teljesen
biztos a barátnő miatt történt, N
jah értem. az lehet h az új barátnő miatt ilyen. De én már arra is gondoltam h azér nem akar velem beszélni, mer nekem néha az az érzésem h még mindig kötődik hozzám és abban reménykedik h újra együtt leszünk... Szóval lehet h jobb is h "kitörölt" az életéből.
Mindig is ilyen voltam, szóval tudta h avval nagyon fel tud idegesíteni h nem válaszol, úgyh tényleg lehet h direkt csinálta.
szerintem a mostani barátnő fél ettől, hogy még kötődik hozzá és letiltatott.
de jogos is, most már Vele kell megbeszélje a dolgait, hiszenő a Párja, a Szerelmese meg minden.
Vagy akkor, ha nem így van, veled kellene lennie de mégis azzal a másik lánnyal van.
Így a normális, hogy mostmár ő lesz a bizalmasa.
Legyél boldog az új szerelmeddel és ne foglalkozz a múlttal, mert az elront mindent és majd a végén még a te párod is beféltékenykedik, az meg senkinek nem jó.
Az ex majd megoldja a maga problémáit.
Ha tényleg kötődne hozzád, sutyiban mindent megtenne hogy keressen, beszéljen veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!