Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagáltatok volna a helyemben?
Figyelt kérdés
Esti tagozatra járok vidékről Bp-re iskolába ami azt jelentette, hogy eddig minden szombaton kellett csak mennem. Második fél évtől kötelezővé tették a péntek délutánokat de én a munkámból kifolyólag nem tudok menni csak 2 hetente. A szituáció úgy hozta, hogy ne kelljen péntek este fél 11-re hazaesnem és másnap visszautaznom Bp-re, hogy egyik osztálytársam felajánlotta, hogy aludhatunk náluk. Párom este folyamán felhívott, hogy áthívott minket (elvileg engem is) az egyik haverja aki kb 5 percre lakik az otthonától. Majd másnap közölte velem, hogy nála aludt. Mint kiderült többen is voltak közülük 2 csaj is. Ő egyedül aludt egy ember mellette a földön a többiek a másik szobába. A csajos témát azzal magyarázta, hogy az egyik ronda volt a másik dagi. Persze, kiakadtam. Ti mit tennétek a helyemben? Nem igazán érthető számomra, hogy miért pont most kellett ott aludnia mikor máskor is át szokott menni piálni de mindig hazajön ha hajnali 3-kor akkor is. Most nem tudott. S még neki áll feljebb, mire hazaértem összepakolta a cuccom, hogy ő ezt így nem folytatja velem...2013. jan. 27. 11:14
1/31 anonim válasza:
Tehat sz, ha te alszol masnal, az nem gond, ellenben ha o teszi ezt, az igen. En is osszecsomagoltam volna neked.
2/31 anonim válasza:
Igaza van a párodnak. Ami neked szabad, azt neki miért nem?
Ha egyedül aludt, akkor miért gyanúsítgatod a csajokkal?
Aki nem bízik a párjában, azzal nem érdemes együtt maradni.
3/31 A kérdező kommentje:
Jaaaaaaa igen de én nem 2 pasival aludtam 1 lakásba hanem az osztálytársammal aki egyik unokatestvérem is és érhető okokból!S ki tudja mi történt pontosan és miért kellett ott aludnia mikor 5 percre lakik onnan!
2013. jan. 27. 11:21
4/31 anonim válasza:
Persze, persze... Magyarazat mindig van.
5/31 anonim válasza:
Komolyan! Az én párom is ilyen beteg. Már bocs! Attól még hogy valaki másnál alszik az nem egyenlő azzal hogy azzal a valakivel le is kell feküdjön! Most ha valaki annyira csak szex vezérelt, hogy fűvel-fával lefekszik, akkor szerinted csak akkor tudja megtenni ha másnál alszik? Ennyi erővel azt mondja a párod, hogy átmegy a haverjához pl. sakkozni, és közben valahol Qvázik. Szerinted csak éjszaka lehet szeretkezni? Ha valaki azt akarja azt bármely napszakban, pár perc alatt is megteheti, és olyan kifogásokat és történeteket tud kitalálni amire még az USA elnöke sem gyanakodna.
6/31 anonim válasza:
Kinyította a dagi harmadik szemét és beszélgettek?
7/31 A kérdező kommentje:
Miért pont most kellett ott aludnia mikor voltak csajok is? Máskor sose alszik ott ha hajnalba jön haza mégis itt van! Én iskolába járok meló mellett nem viccből nem aludtam itthon nekem nem 5 perc az otthonom és a suli hanem több mint 1 óra vonattal ő haza tudott volna jönni!
2013. jan. 27. 11:24
8/31 A kérdező kommentje:
"Most ha valaki annyira csak szex vezérelt, hogy fűvel-fával lefekszik, akkor szerinted csak akkor tudja megtenni ha másnál alszik?"
Nyilván haza nem hozhatta mikor itt vannak a szülők is. Az egy kapóra jött lehetőség is lehetett neki. Amit úgysem tudnék meg mert x év óta barátok akik természetesen falaznak egymásnak ha bármi történik.
2013. jan. 27. 11:26
9/31 anonim válasza:
És mi van akkor ha ott vannak a csajok? Ilyen hisztit levágni, jobban is tette hogy összepakolt.
10/31 A kérdező kommentje:
Miért pont most kellett ott aludnia mikor voltak csajok is? Máskor sose alszik ott ha hajnalba jön haza mégis itt van! Nem érdekes ez kicsit? Na,erre a kérdésemre miért nem tudtok értelmes választ adni? ;)
2013. jan. 27. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!