Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagáltatok volna a helyemben?
Figyelt kérdés
Esti tagozatra járok vidékről Bp-re iskolába ami azt jelentette, hogy eddig minden szombaton kellett csak mennem. Második fél évtől kötelezővé tették a péntek délutánokat de én a munkámból kifolyólag nem tudok menni csak 2 hetente. A szituáció úgy hozta, hogy ne kelljen péntek este fél 11-re hazaesnem és másnap visszautaznom Bp-re, hogy egyik osztálytársam felajánlotta, hogy aludhatunk náluk. Párom este folyamán felhívott, hogy áthívott minket (elvileg engem is) az egyik haverja aki kb 5 percre lakik az otthonától. Majd másnap közölte velem, hogy nála aludt. Mint kiderült többen is voltak közülük 2 csaj is. Ő egyedül aludt egy ember mellette a földön a többiek a másik szobába. A csajos témát azzal magyarázta, hogy az egyik ronda volt a másik dagi. Persze, kiakadtam. Ti mit tennétek a helyemben? Nem igazán érthető számomra, hogy miért pont most kellett ott aludnia mikor máskor is át szokott menni piálni de mindig hazajön ha hajnali 3-kor akkor is. Most nem tudott. S még neki áll feljebb, mire hazaértem összepakolta a cuccom, hogy ő ezt így nem folytatja velem...2013. jan. 27. 11:14
21/31 anonim válasza:
Gondolom nem először csinálod ezt. Az állandó féltékenykedés rettenetesen tudja idegesíteni az embert egy idő után.
22/31 anonim válasza:
Akkor aranyom, megd.gta mindkét csajt többször is, úgy kifáradt, hogy gondolta nem megy haza, aztán rájött hogy a te lukad egy száraz ki termeszbázis a 2 "ronda" csajhoz képest és kifogásként lecserélt. Boldog életet neki!
lépj tovább és érettségizz le, akkorra talán megjön az eszed.
23/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, te nagyon idióta lehetsz. Nekem van érettségim veled ellentétben. Ne ítélkezz ismeretlenül ;) Főleg ne hülyeségeket írogass. :)
2013. jan. 27. 12:31
24/31 anonim válasza:
Ezekre a téged kigúnyoló válaszokra tudsz reagálni, de az értelmes hozzászólásokra, amiben megindokoljuk, hogy miért is tehetett ilyet az a "szörnyeteg" barátod, arra már nem.
25/31 anonim válasza:
És melyik piacon vetted?
Fogadd el , ki lettél hajítva és jogos indokkal , ennyi! Egy kivert hisztis kutya lettél tök egyedül, hiába vered itt magad, most már nem lesz kinek hisztizni ;)
26/31 A kérdező kommentje:
Hát ráfáztál mert kibékültünk ;) Pá :)
2013. jan. 28. 18:03
27/31 anonim válasza:
Ohh szegény, sok hülye van aki tönkreteszi az 1 szem életét egy liba miatt, de majd a kapuzárási pánik megoldja , vagy a következő 2 csajos ott alvás , puszi;)
28/31 A kérdező kommentje:
Sajnállak, nem tudsz felbosszantani :D Puszi ;)
2013. jan. 29. 11:59
29/31 anonim válasza:
Ohh persze akkor nem lennél itt, hol a pasid, csak nem valaki mással ? a rizsa nem kell ;)
30/31 anonim válasza:
Most komolyan itt vered magad arra, hogy a hiszti rohamod után vissza tudtad nyalni magad? És a stílusodon is kicsit javíthatnál, mert eléggé irritáló ez a picsogásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!