Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagáltatok volna a helyemben?
Figyelt kérdés
Esti tagozatra járok vidékről Bp-re iskolába ami azt jelentette, hogy eddig minden szombaton kellett csak mennem. Második fél évtől kötelezővé tették a péntek délutánokat de én a munkámból kifolyólag nem tudok menni csak 2 hetente. A szituáció úgy hozta, hogy ne kelljen péntek este fél 11-re hazaesnem és másnap visszautaznom Bp-re, hogy egyik osztálytársam felajánlotta, hogy aludhatunk náluk. Párom este folyamán felhívott, hogy áthívott minket (elvileg engem is) az egyik haverja aki kb 5 percre lakik az otthonától. Majd másnap közölte velem, hogy nála aludt. Mint kiderült többen is voltak közülük 2 csaj is. Ő egyedül aludt egy ember mellette a földön a többiek a másik szobába. A csajos témát azzal magyarázta, hogy az egyik ronda volt a másik dagi. Persze, kiakadtam. Ti mit tennétek a helyemben? Nem igazán érthető számomra, hogy miért pont most kellett ott aludnia mikor máskor is át szokott menni piálni de mindig hazajön ha hajnali 3-kor akkor is. Most nem tudott. S még neki áll feljebb, mire hazaértem összepakolta a cuccom, hogy ő ezt így nem folytatja velem...
Nyilván máskor azért ment haza, mert Te otthon voltál, otthon vártad, most mit a fenének sietett volna haza a tök üres lakásba. Feleslegesen hisztizel.
2013. jan. 27. 11:29
12/31 A kérdező kommentje:
5 percre laknak egymástól nem kifogás, hogy nem tudott volna hazajönni ;)
2013. jan. 27. 11:29
13/31 anonim válasza:
Valószínűleg ő már mindenképp szakítani szeretett volna veled. Ez jött kapóra. Te még fél év múlva is azt hiszed, ez a buli volt az oka a szakításnak, ő meg éli vígan az életét.
2013. jan. 27. 11:33
14/31 anonim válasza:
Lehet, hogy többet ivott mint kellett volna, vagy nem volt kedve éjjel a nagy hidegben kimenni... nem kell azonnal többet belelátni mint ami volt. Ha meg akar csalni akkor azt máskor is megteheti úgy, hogy ne is gyanakodj... szerintem csak egyszerűen így jött ki a lépés. Van okod egyáltalán féltékenykedni? Megcsalt már valaha is? Ha nem akkor ez inkább önértékelési gond.
2013. jan. 27. 11:35
15/31 tetro válasza:
Mert éppen most rúgott be annyira, hogy hajnalban elszenderedett a kanapén, és már megmozdulni sem esett jól? Velem egy időben rendszeresen előfordult...
Vagy az is lehet, hogy valóban most lett elege a túlzott féltékenységedből, és volt egy gruppenre lehetőség, és a maga módján így állt bosszút. Egyik vaginából a másikba váltva.
De mint írtad soha nem fog kiderülni. Így aztán teljesen felesleges ezen jojóznod, mert sohasem tudhatod meg, hogy jogosan teszed-e.
2013. jan. 27. 11:35
16/31 anonim válasza:
Voltál te már részeg anyukám? a wc-ig alig lehet elmenni úgy nem hogy egy 5 perces sétára, hosszban az 5 perc is sok, aztán ha elalszik útközben és kint megfagy akkor életed végéig keseregsz az önsajnálattól.
2-en aludtak bent, ő az ágyon valaki meg a földön, mi a szarnak hisztizel itt mint egy vén rib@nc?
Fogadd el, hogy egy kis liba vagy ami azt okozza ha nem változtatsz, hogy a kutyának se fogsz kelleni betakarni vele a végtermékét...
2013. jan. 27. 11:42
17/31 A kérdező kommentje:
És te voltál már részeg? Mert ha máskor úgy esett be az ajtón akkor is hazajött ;) És senki nem mondta, hogy full be volt baszva
2013. jan. 27. 11:48
18/31 anonim válasza:
Nem mindegy már, hogy a volt pasid mit miért csinált? Ha veled akarna lenni, nem pakolt volna össze neked.
2013. jan. 27. 11:51
19/31 anonim válasza:
Én is kiraktalak volna. Rettenetesen idegesítő vagy a gyenge elméddel meg a féltékenykedéseddel.
2013. jan. 27. 11:59
20/31 anonim válasza:
Mint írtuk, máskor hazament, mert volt aki várja, most viszont csak az üres ház. Én is maradtam már úgy ott egy házibuliban, hogy egy pár házra laktamm, ami kb fél perc! Hideg volt, részeg voltam, és még üres is a ház, nincs oka, hogy hazamenjek, akkor miért is tettem volna? Inkább kimerülésig beszélgettem meg ittam.
Szerintem ez egy elég értelmes indok! Fogadd el. Ha meg ekkora hisztit csapsz, mert volt ott két csaj, akikről kijelentette, hogy nem tetszik neki, akkor meg jobb is, majd talál magának egy értelmes lányt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!