Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagáltatok volna a helyemben?
Figyelt kérdés
Esti tagozatra járok vidékről Bp-re iskolába ami azt jelentette, hogy eddig minden szombaton kellett csak mennem. Második fél évtől kötelezővé tették a péntek délutánokat de én a munkámból kifolyólag nem tudok menni csak 2 hetente. A szituáció úgy hozta, hogy ne kelljen péntek este fél 11-re hazaesnem és másnap visszautaznom Bp-re, hogy egyik osztálytársam felajánlotta, hogy aludhatunk náluk. Párom este folyamán felhívott, hogy áthívott minket (elvileg engem is) az egyik haverja aki kb 5 percre lakik az otthonától. Majd másnap közölte velem, hogy nála aludt. Mint kiderült többen is voltak közülük 2 csaj is. Ő egyedül aludt egy ember mellette a földön a többiek a másik szobába. A csajos témát azzal magyarázta, hogy az egyik ronda volt a másik dagi. Persze, kiakadtam. Ti mit tennétek a helyemben? Nem igazán érthető számomra, hogy miért pont most kellett ott aludnia mikor máskor is át szokott menni piálni de mindig hazajön ha hajnali 3-kor akkor is. Most nem tudott. S még neki áll feljebb, mire hazaértem összepakolta a cuccom, hogy ő ezt így nem folytatja velem...2013. jan. 27. 11:14
31/31 anonim válasza:
Megint csak a bla bla bla, ne aggódj , ha elég jó vagy a kuncsaftok megvárnak, nem olyan sürgős a munka ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!