16 évesen gyerek? Ti mit reagáltatok volna a helyemben?
Ez a sztori régebben történt, de mostanában sokat gondolok rá.
Volt akkoriban egy barátom, én 14 voltam. Majdnem 1 évet voltunk együtt, majd volt 5 hónap szünet. Ő ezalatt teherbe ejtett egy lányt, de a lány félt elmondani a szüleinek és elszökött.
Én ezt csak később tudtam meg és nagyon kiakadtam, mindig arra gondoltam, hogy lehet, hogy van valahol egy gyereke... Ráadásul ő akkor csak 16 volt.
Ti mit reagáltatok volna? Amúgy a srác beleroppant ebbe az egészbe. A lány tényleg szó nélkül eltűnt, az is lehet, hogy felakasztotta magát (fenyegetőzött ilyennel).
Én kiszerettem belőle, de vele maradtam, mert segíteni kellett neki lelkileg..
Azért érdekel, mert nagyon rá vagyok kattanva a gyerek témára, és a gyerekről ez jut eszembe sajnos..
Hát ez szomorú.
Ezért nem kéne gyereknek gyerek. Mert nem érzi a felelősséget, és nem tud szembenézni a következményekkel. Kivétel van, ez igaz, de nagyon kevés.
ha erre a szomrú történetre asszociálsz, akkor még nem időszerű nálad a gyermekvállalás.
amúgy elég kusza sztori. a srác elhagyta a lányt, amikor terhes lett és visszament hozzád vagy csak azért ment vissza hozzád, mert a lány világgá ment és a srác egyedül maradt? 14 évesen járni egy 16 éves sráccal, aki már él nemi életet (és persze nem védekezik), hát nem tudom, elég cifra. nekem ebben a korban nem voltak pasiügyeim és ebből adódóan a pasimnak se lehettek ilyen súlyos ügyei. nem csodai, h gyakran gondolsz rá: gyerekfejjel éltél meg felnőttként is nehezen kezelhető dolgokat. valószínűleg a mai napig nem tudtad egészen feldolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!