Megbánta valaki, hogy nem lett saját gyereke? A páromnak már van egy.
Boldog vagyok a kislánnyal, 7 éve vagyunk együtt az apukájával. 3 éves volt amikor összejöttünk, egy hetet velünk van, egy hetet az anyukájánál. Ezt még most is tökéletesnek érzem. Van is, meg nincs is :) Van időnk egymásra, barátokra. Közben mégis van egy "gyerekünk". Nagyon szeretem. Ő is engem. A párom nem akar több gyereket, már csak anyagi szempontból sem, neki akar mindent megadni, illetve hogy mi úgy éljünk hogy az kicsit átlag felettinek mondható talán. Megértem, én is egy gyereket terveztem mindig, hasonló okokból.
Szóval most így jó, de kérdezgeti mostanában (esküvő előtt állunk), hogy biztos nem fogom e megbánni. Erre azt mondom, hogy nem. Így is érzem.
De kíváncsi lennék, hogy később 40-50 évesen nem bánta meg valaki, hogy nem született sajátja?
első vagyok.
Vajon miért lettem lepontozva??
Szerintem azért pontoztak le, mert nem biztos, hogy kislányod született volna, és így visszatetsző az, amit írtál.
Egyébkét szerintem 40 évesen is szülhetsz. Az ilyen idős ismerőseim visszafiatalodtak a gyerekükhöz.
első vagyok---
szóval azért lettem lepontozva mert visszatetsző az hogy sajnálom hogy nem szültem egy kislányt??
Vagy mert 40 évesen már nem szülnék. Nos, érdekes felfogás van egyeseknek. Igen, 40 éves vagyok. A férjem fiatalabb nálam, csinos, vagyok, ápolt, fiatalos vagyok.Túrázom, konditerembe járok, úszni járok, és minden évben a barátokkal Európán belül motoros túrákra járok. Imádom a száguldást. A fiammal szoktunk sokszor elmenni többed magunkkal motorozni. Nem mondható el rólam hogy korosodom.. Én azért nem vállalnék több gyermeket, mert már nem tudnék sok időt eltölteni a gyermekemmel akármilyen nemű lenne. Azért nem hiszem hogy 60 évesen lenne türelmem egy 18-20 éves emberhez aki éppen ízelgeti a felnőtt kort.
De megértem hogy a mai 15-18 évesek így gondolkodnak.. Tiszteletben tartom, csak éppen én másképp gondolom..De ettől még nem pontozok le senkit, mert azt már gyerekes viselkedés lenne részemről..
Az én anyám 41 éves volt amikor szült. Én 20 évesen képtelen vagyok anyámmal egy hullámhosszon lenni. Kedves, aranyos, szeretem, de túl nagy a korkülönbség. Barátom 21 éves. Az anyja 40 éves. Sokszor irigylem őt, hogy milyen jó kapcsolat van köztük. Keresztnevén szólítja, jókat nevetnek, mindent meglehet vele beszélni, és képes haladni a mai korral. Az én anyám a múltban él..Bár igyekszik, de mindig az jön vissza, hogy az ő idejében így az ő idejében úgy volt..
Én sem szülnék úgy hogy hatalmas korkülönbség legyen köztem és a gyerekem között.
20/L
1. Nem pontoztalak le.
2. A kislányon van a hangsúly. Hogy eszedbe sem jut, hogy kisfiú is lehetett volna a második.
3. 26 éves vagyok.
4. Mint mondtam, az ismerőseim mind fiatalosabban gondolkodnak, viselkedek, nem türelmetlenek a későn született gyermekükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!