Normális volt a Párom reakciója? Én megbántva érzem magam. Ti hogyan reagáltatok volna hasonló esetben?
Szerintem nem fújod fel, nekem is rosszul esett volna.
Azt viszont ugye Te sem gondolod komolyan, hogy összeköltözz valakivel, akivel már 4,5 hónap után sem vagy boldog? Akkor élj inkább egyedül, ha mindenképpen menni akarsz otthonról, de akivel ennyire nem illetek össze, azzal ne tervezz közös jövőt.
Én a helyedben elkezdeném elfogadni, hogy ennyi volt.
Próbálj meg egyedül vagy barátok segítségével talpra állni, még ha nagyon szar is lesz, ezerszer jobb lesz annál, mint amilyen egy érzéketlen ember mellett lenne, aki nem szeret téged. Ezek után hatalmas őrültség lenne összeköltözni vele.
Az első válaszom nekem is ez lett volna. Na persze én kiegyensúlyozott boldog kapcsolatban élek, de ha a párom ilyet mondana mikor épp otthon van, hogy mág a kórházban is jobb lenne, akkor tuti ezt mondom. Még viccből is rossz, hogy a szerelmem a kórházba kerül.
Ezekután egyébként megnyugtattam volna, meg beszélgettem volna vele mi baj, ami nála elmaradt.
Tehát egyrészről f*szság amit mondasz, ilyennel sosem szabad viccelni és nem mindenki veszi jó néven, főleg ha már volt benne tapasztalata. Másrészről elhiszem, hogy rosszul esett, mindenbizonnyal engem is bántana egy hasonló szituáció.
Egyébként ha 4,5 hónap után ez van, akkor nem nagyon erőltetném. Egy esélyt még adhatsz a kapcsolatnak, nyakunkon van a február, hátha helyrerázódnak a dolgok, de azért felkészíteném magam rosszabb dolgokra is.
22N
Én apám mellett megtanultam, hogy a legapróbb jeleket is komolyan kell venni, és nem szabad olyan dolgokat eltűrni, amik mélyen megsebeznek. Főleg egy párkapcsolatban nem.
Nem örökös megbocsátásokra és békülésekre vágysz te sem, hanem boldogságra, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!