Mennyi az esélye hogy el hidegülök tőle vagy ő tőlem? NEm fogom látni 1 évig. Nem tudom mit tegyek mert szeretem de félek hogy mást fog találni vagy én. De minden nap beszélünk majd skype-on. Valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 17:13
4/15 anonim válasza:
Oh Istenem, mekkora probléma!
Dédöregapám 4 évig volt orosz hadifogságban, mégsem hidegült el öreganyámtól! És becsszóra mondom, nem Skype-oltak!
5/15 anonim válasza:
Más világ volt az. Meg akkor kincs vót a férfi...
7/15 anonim válasza:
Kicsiként más évekig hadifogságban, fagyban, terrorban, mint csak úgy máshol dolgozni, rengeteg jó nő között, és persze nem kényszerből, hanem teljesen önként... Nem mellesleg azóta változtak az értékrendek (sajnos).
8/15 Pendulum92 válasza:
egy fontos tényt nem tudunk: Miért nem látod 1 évig?
9/15 anonim válasza:
szerintem kb olyan 90% :S:S de miért nem fog látni? meg kéne beszélnetek az egy évben hogy nyitott kapcsolat legyen
szerintem ígyis úgyis megcsalna, meg te is őt
10/15 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés. Ugyan ebben a cipőben vagyok. Elvileg hazajön áprilisban két hétre oszt csókolom. Nem tudom, de már most úgy látom, hogy szakítás lesz a vége. Szeretjük egymást, meg hűségesek vagyunk egymáshoz, de nem tudom, hogy hogyan kell kezelni egy távkapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!