Elhidegült házasság. Te mit tennél? Van valaki hasonló helyzetben? Hogyan kezeled?
3 éve vagyunk házasok, van egy 17 hónapos kisfiúnk. A házasságunk szinte meghalt, alig beszélünk, szinte közünk sincs egymáshoz. A férjemet érdektelennek, és ridegnek tartom. Mindig én ölelgettem, én szeretgettem, tudtam, be fog telni a pohár. Ezt közöltem is vele... Belefáradtam!!!
Már a válást tartom a "megoldásnak". Így nem lehet élni!
Kb. 5 hónapja kezdődött, de már szinte közünk sincs egymáshoz. rendesen haza jár, foglalkozik a kisfiával is, de mint férj és feleség nulla a kapcsolat. Se egy puszi, sem semmi más...
Sokszor panaszkodtam, hogy nem érzem, hogy szeret, hogy érdekelném...erre pár hete az volt a válasz, hogy nem mutatja ki, de érzi. Most erre mit mondhatnék?
Ez a válasz arra, hogy te meg közel egy éven át csak a gyerekkel voltál elfoglalva.
Eddig nem tűnt fel, hogy gáz van és vele is kéne foglalkozni, mert igényli; most pedig hogy a hormonok lehetővé teszik, hogy a gyereken kívül mással is foglalkozz, észre kellett venned, hogy a férjed MÁR nem igényli, hogy vele legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!