Elhidegült házasság. Te mit tennél? Van valaki hasonló helyzetben? Hogyan kezeled?
3 éve vagyunk házasok, van egy 17 hónapos kisfiúnk. A házasságunk szinte meghalt, alig beszélünk, szinte közünk sincs egymáshoz. A férjemet érdektelennek, és ridegnek tartom. Mindig én ölelgettem, én szeretgettem, tudtam, be fog telni a pohár. Ezt közöltem is vele... Belefáradtam!!!
Már a válást tartom a "megoldásnak". Így nem lehet élni!
Pontosan ugyanígy voltunk mint ti most, csak gyerek nélkül. Illetve közös gyermekünk nincs, nekem van egy kislányom. Szörnyű volt ez az időszak, mert nem ilyen volt a férjem, megváltozott és ő változott nem én. Annyira nem kommunikáltunk, hogy már a költözést intéztem amikor észbekapott és leültünk beszélni, rájött, hogy nem akar minket elveszíteni csak nem erre számított, hogy ilyen nehéz lesz, felfordítottuk az életét és ezt nem tudta hogy kezelni. Én elengedtem volna, ha nem lett volna már semmi érzelem, de mi nagyon szeretjük egymást azóta rendeződött a kapcsolatunk, ma már viccelődünk ezen az időszakon bár akkor nagyon megviselt mindenkit.
Ajánlom, hogy üljetek le és beszéljétek meg, ki mit akar, mert így tényleg nem lehet élni, szeretetlenségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!