Nem értem mi lehet ez, volt már valaki hasonló helyzetben?
A helyzet a következő:
Van egy nagyon régi jóbarátom, akármi is történt velünk az elmúlt években, mindig számíthattunk a másikra, rendszeresen tartjuk a kapcsolatot. Nemrégiben azonban valami megváltozott. Azt érzem, hogy többet szeretnék vele lenni, úgy néz ki, már nem csak barátságot érzek az irányába. Ez a vonzódás nem szexuális, valami nagyon mély szeretet lehet. Látom rajta, hogy benne is kialakult valami. Érdemes egy ilyen érzés miatt felrúgni egy régóta tartó barátságot, és átlépni egy kapcsolatba? Létezik olyan szerelem, ami nem a szenvedélyen alapul, hanem szeretetből alakul ki?
igen, az nagyon jó alap, ha párosul hozzá a szenvedély is.
ugyanakkor érdemes rendes randikat szervezni, hogy mostantól akkor legyen ez valami más:)
Eltérő neműek vagytok?
Valamelyikőtök elkötelezte már magát?
ööö nem vonz szexuálisan? nem tetszik?
akkor az kevés lesz:(
A fejlemény azóta, hogy megkérte a kezemet. Én még életemben nem hidaltam le annyira, mint amikor ezt közölte.... Ha valaki azt mondja nekem, ilyen létezik, hát nem hiszem el...
Azt hiszem kisebb sokkot kaptam. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!